Після авіаудару по Новогродівці рятувальники виявили тіла двох людей під завалами
Після авіаудару по Новогродівці рятувальники виявили тіла двох людей під завалами

Після авіаудару по Новогродівці рятувальники виявили тіла двох людей під завалами

Російська армія з авіації вдарила по приватному сектору Новогродівки Донецької області. Внаслідок прямого потрапляння авіабомби в житловий сектор під завалами опинилися люди. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

- На жаль, під завалами опинилися двоє людей, врятувати їх не вдалося. Надзвичайні служби витягли тіла загиблих, а також розібрали 15 тонн будівельних конструкцій. Пошуково-рятувальні роботи у цьому районі завершені, – повідомили у ДСНС.

  • Росіяни 21 березня о 15:30 вдарили по Новогродівці, в результаті атаки одна людина загинула і двоє отримали поранення. Внаслідок атаки було пошкоджено та зруйновано щонайменше 20 приватних та багатоквартирних будинків.
  • 11 березня на Донеччині російська армія обстріляла 11 разів за добу населені пункти регіону, внаслідок чого загинули двоє людей, а 12 отримали поранення. РФ стріляли по населених пунктах, таких як Красногорівка, Костянтинівка, Георгіївка, Перемога, Добропілля, Мирноград, Пташине, Новогродівка, Тернах, Костянтинівка, Торецьк, Нелипівка, Часовоярка та Серебрянка.
  • Вночі, 10 березня трьома ракетами С-300 російські військові завдали удару Мирнограду Донецької області, внаслідок чого поранення отримали 11 людей. Серед травмованих – один 16-річний підліток, п'ять жінок та п'ять чоловіків віком від 34 до 95 років.
  • 6 березня російські війська завдали 1475 ударів по Донецькій області. Під обстрілом було дев'ять населених пунктів. Армія РФ била по Донеччині авіабомбами, ВТРК «Іскандер-М», РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерією.
Теги по теме
Обстрел Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом