Помер актор Майкл Еммет Волш – зірка фільму Той, що біжить по лезу
Помер актор Майкл Еммет Волш – зірка фільму Той, що біжить по лезу

Помер актор Майкл Еммет Волш – зірка фільму Той, що біжить по лезу

Актор Майкл Еммет Волш, що зіграв у понад 150 фільмах, помер у віці 88 років. Серед його відомих робіт – ролі в стрічках Той, що біжить по лезу, Проста кров, Ножі наголо та Весілля мого найкращого друга.

Помер Майкл Еммет Волш – що відомо

Смерть актора підтвердив його менеджер Сенді Джозеф. Це сталося 19 березня у Вермонті, проте інформація поширилася тільки зараз.

Волш помер від зупинки серця в Північно-Західному медичному центрі в Сент-Олбансі, за три дні до свого 89-річчя.

Зараз дивляться

В кіно він нерідко зображав балакучих, галасливих та не надто приємних людей.

Кінокритик Роджер Еберт навіть створив правило Стентона-Волша, згідно з яким жоден фільм, у якому в другорядних ролях зʼявляються Гаррі Дін Стентон або М. Еммет Волш, не може бути геть поганим. Проте Еберт визнавав, що як у будь-якому правилі, у цьому теж є виключення.

У яких фільмах зіграв Майкл Еммет Волш

Волш дебютував у кіно з картини Ресторан Аліси в 1969 році. Глядача він запамʼятався також у стрічках Маленька велика людина з Дастіном Гоффманом, Як справи, док? з Раяном О’Нілом і Барбарою Стрейзанд, Удар по голові з Полом Ньюманом і Придурок зі Стівом Мартіном.

У 1982 році він з’явився у фільмі Рідлі Скотта Той, що біжить по лезу у ролі капітана Браянта. У режисерському дебюті братів Коенів Просто кров втілив образ злобного приватного детектива Лорена Віссера.

Його можна побачити у другорядних ролях у горорі Зубастики, а також у фільмах Флетч, Знову до школи, Виховання Аризони та Сутінки.

Майкл Еммет Волш знявся у багатьох серіалах, займався озвучкою документальних озвучуючи документальні та анімаційні фільми.

Теги по теме
Смерть
Источник материала
Поделиться сюжетом