"Ближче до кінця бою..." Озвучено, що відбудеться у поєдинку Усик – Ф'юрі
"Ближче до кінця бою..." Озвучено, що відбудеться у поєдинку Усик – Ф'юрі

"Ближче до кінця бою..." Озвучено, що відбудеться у поєдинку Усик – Ф'юрі

Відомий український боксер Назрі Рагімов (13-3, 7 КО) поділився своїм прогнозом про бій між володарем титулу WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) з британським суперважком WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1 , 24 КО). Чемпіон України та UBO у першій напівсередній вазі впевнений, що бій за статус абсолютного чемпіона світу завершиться достроково.

Перший в історії боксерський поєдинок у надважкій вазі за абсолютне чемпіонство епохи чотирьох поясів відбудеться 18 травня.

"Це буде дуже крутий івент у Саудівській Аравії. Я даю 70% на 30%, що Усик переграє Ф'юрі і до кінця бою нокаутує Тайсона", – заявив Рагімов в інтерв'ю Xsport.ua..

Як повідомляв OBOZ.UA, спочатку сутичка Усик - Ф'юрі була запланована на 17 лютого, проте Ф'юрі 2 лютого під час підготовки отримав серйозне розсічення. Через це бій було офіційно перенесено на весну 2024 року.

Глава Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх заявив, що шоу 18 травня відбудеться у будь-якому випадку. Організатор боксерського вечора в Ер-Ріяді вигадав правило, яке виключить повторення зриву поєдинку.

Крім того, Туркі Аль аш-Шейх зазначив, що Усика або Тайсона чекає штраф у 10 млн доларів, якщо хтось із них відмовиться виступати.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом