"Гострі картузи" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів
"Гострі картузи" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів

"Гострі картузи" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів

Неповторний Кілліан Мерфі готується повернутися до ролі, яка стала культовою для мільйонів шанувальників у всьому світі.

Ірландський актор знову порине у темний та захоплюючий світ Томаса Шелбі, керівника легендарної банди "Гострих картузів". Новина про те, що довгоочікуваний фільм, присвячений цьому епохальному персонажу, нарешті стартує зі зйомками у вересні цього року, розлетілася серед шанувальників. Однак, попри пристрасне нетерпіння фанатів, деталі прем'єри залишаються у невідомості. Про це повідомляє Birmingham World.

"Гострі картузи", скріншот: Youtube

Сценарист Стівен Найт поділився деякими деталями. Із захопленням він розповів, що майже завершив роботу над сценарієм, залишивши лише фінальні штрихи на заключних сценах.

Не оминув Найт і недавнього тріумфу Мерфі на легендарній церемонії вручення "Оскар". Ірландець, ім'я якого назавжди зафіксувалося в історію кіно, був удостоєний найвищої нагороди як "Кращий актор" за свою неперевершену роль у фільмі "Опенгеймер".

"Це абсолютно заслужена перемога. Кілліан – надзвичайно талановитий актор і водночас чудова людина. Під час зйомок він завжди бере на себе ініціативу, вкладаючи всю свою душу у створення персонажа. Він по-справжньому заслуговує на всі нагороди". , - Прокоментував Стівен.

Кілліан Мерфі, фото: Instagram

Сам же лауреат "Оскара" висловився із властивою йому скромністю: "Якщо світ хоче побачити 50-річного Томмі Шелбі, давайте зробимо це разом".

Знай.ua писав, трансгендерна телеведуча звинуватила зіркового автора "Гаррі Поттера" в дискримінації ЛГБТ

Источник материала
Поделиться сюжетом