12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україна знищила "модну" російську САУ: аналітик розкрив її "пшик"
Україна знищила "модну" російську САУ: аналітик розкрив її "пшик"

Україна знищила "модну" російську САУ: аналітик розкрив її "пшик"

В Україні на відео верифікували перший випадок знищення самохідної мінометно-артилерійської установки M120K Rak SMK, якою намагається воювати РФ.

Ролик навів військово-політичних експерт Олександр Коваленко, пояснивши, що цей "невловимий мисливець" (так він висловився про САУ) в умовах українського поля бою просто "жирна ціль". "Саме тому, швидкі втрати даної САМУ були просто невідворотні", - акцентував він у Telegram.

Аналітик пояснив, що ця модель - гарна, боєздатна зброя. Однак Росія звела її функціонал до боротьби за виживання на межі, не зумівши використати весь потенціал машини.

"Це яскравий приклад саме того випадку, коли і хороша техніка повинна застосовуватися в умовах, в яких вона розкриває свої можливості на повну, а не в умовах, коли її функціонал зводитися до боротьби за виживання на межі", - зазначив Коваленко.

Україна вперше знесла позиції окупантів роботом

Минулого місяця "Армія дронів" уперше показала, як наш бойовий робот зумів з повітря ліквідувати позиції окупантів. Бійцем-помічником керував загін "Кара небесна", скорегувавши дрон із туреля по російських військових.

Командир екіпажу БпЛА прокоментував значущість події. "Такого в історії військової справи ніколи не було - це надзвичайно кльово", - сказав він.

Теги по теме
война Оружие
Источник материала
Поделиться сюжетом