У Telegram є ліміт на кількість повідомлень: як дізнатися, скільки залишилося
У Telegram є ліміт на кількість повідомлень: як дізнатися, скільки залишилося

У Telegram є ліміт на кількість повідомлень: як дізнатися, скільки залишилося

Мало хто знає, але для кожного користувачав Telegram передбачено ліміт на кількість відправлених і отриманих повідомлень. Якщо перевищити його, месенджер почне видаляти найстаріші повідомлення.

У Telegram є дві "скриньки" для зберігання повідомлень – одна для чатів, інша  – для каналів, які доступні в режимі читання. Як з'ясувалося, ліміт для кожної "скриньки" становить близько 3 мільйонів повідомлень, а кількість повідомлень в одному чаті або каналі не може перевищувати мільйона.

Як перевірити, скільки повідомлень ви написали в телеграмі

Дізнатися, скільки до цього числа залишилося у ваших переписках досить просто: натисніть у діалозі на пошук і напишіть "+" (плюс) або "-" (мінус). Вище клавіатури з'явиться загальна кількість надісланих і отриманих повідомлень.

Окремо можна порахувати, скільки повідомлень ви вже відправили/отримали в усіх особистих чатах. Для цього є бот @accountcountbot. Запустіть його, він звернеться до внутрішніх інструментів Telegram і покаже ID повідомлення.

Якщо це число помітно менше мільйона, то не варто турбуватися – старі листування ще не скоро почнуть видалятися. А якщо більше мільйона, то ймовірно, що певна частина ваших повідомлень уже загублена. І навіть якщо видалити відправлені або отримані повідомлення, обнулити ліміт не вийде.

Щоб зберегти важливі листування та уникнути їхньої втрати, варто заархівувати їх, що можна зробити через десктопну версію Telegram. Іншим варіантом є вихід із групових чатів, у яких ви не активні, особливо якщо їхня тематика вас не цікавить. Важливо пам'ятати, що в ліміті враховуються не тільки повідомлення, які ви надсилаєте, а й ті, які отримуєте.

Раніше УНІАН ділився лайфхаком,як очистити Telegram за 1 хвилину, нічого при цьому не видаляючи. Аналогічну процедуру можна виконати з WhatsApp, YouTube, TikTok та іншими додатками, які вирізняються невгамовним апетитом.

Источник материала
Поделиться сюжетом