19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вона сильна жінка! Монфіс виділив, що найбільше цінує у Світоліній
Вона сильна жінка! Монфіс виділив, що найбільше цінує у Світоліній

Вона сильна жінка! Монфіс виділив, що найбільше цінує у Світоліній

Французький тенісист Гаель Монфіс зізнався, що він вражений здатністю його дружини Еліни Світоліної поєднувати ролі матері, тенісистки та амбасадора України у складний час для країни.

Про це він сказав на пресконференції після перемоги над сербом Душаном Лайовичем у першому колі тенісного турніру ATP у Маямі.

Як відомо, Еліна Світоліна повернулася до двадцятки найсильніших тенісисток планети менше ніж за рік, після того як відновила участь у змаганнях після народження первістка.

Зараз дивляться

— В першу чергу, вона чудова мати. Це перш за все. Люди хочуть поставити теніс на перше місце, але я думаю, що вона перш за все чудова мати. Це найважливіше для мене як для її чоловіка, тому що, звісно, ми тенісна пара, але життя виходить за межі нашого спорту, – сказав Монфіс.

Він додав, що здивований, наскільки Еліна добре повернулася в тур, та сказав, що вона сильна морально та фізично: Це просто дивовижно!

— І, звісно, з огляду на ситуацію в Україні, це ще більш шалено, тому що скільки вона сама всього зробила для країни. І те, що вона в змозі впоратися з усім цим… До того ж є й багато інших, але, щоб бути лаконічним, я виділю ці три. Це просто дивовижно. Вона сильна жінка, – сказав чоловік української тенісистки.

У другому колі турніру ATP у Маямі суперником Гаеля Монфіса стане австралієць Джордан Томпсон.

Щодо Еліни Світоліної, то 23 березня у другому колі вона стартує на турнірі грою проти японки Наомі Осаки, яка також нещодавно повернулася на корт після народження первістка. Нині японка посідає місце у третій сотні рейтингу.

Фото:

Теги по теме
Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом