Коридор затемнень, чотири знаки Зодіаку та комета-дракон: що варто знати
Коридор затемнень, чотири знаки Зодіаку та комета-дракон: що варто знати

Коридор затемнень, чотири знаки Зодіаку та комета-дракон: що варто знати

У багатьох світових школах астрології велику увагу приділяють коридору затемнень. Тобто періоду між місячними та сонячними затемненнями. Найближчий коридор – це час між місячним затемненням 25 березня та сонячним 8 квітня.

Вважається, що перше затемнення відчиняє додаткову браму між небом та землею, а друге зачиняє цю браму. Через цю браму з інших світів на землю надходить додаткова енергія. Зазвичай вона трансформаційна. Тобто вимагає від людей у цей період змінюватися, працювати над собою, приймати чіткі рішення, ставити нові цілі та знаходити вирішення проблем. Емоційний, психічний та енергетичний стан людини у період коридору затемнень зазнає великих змін. Якщо людина не приділяє увагу своєму розвитку у коридор затемнень, то коридор сам створює для людини "примусовий" розвиток – тобто створює події та життєві ситуації, для позитивного вирішення яких необхідно трансформувати себе та вирішити проблеми.

Країнам світу, й, у першу чергу, Україні, у цей час коридору затемнень бажано зосередитися на створенні стратегії подолання викликів, прийнятті правильних рішень, побудові вдалих стратегій.

У коридор затемнень цього року попадає Великдень Дажбога, який є астрономічною точкою рівноваги між перигеєм та апогеєм орбіти Землі навколо Сонця. У наших предків вважалося, що душа природи переходить з Яви у Нав (потойбічний світ) 31 жовтня, а повертається з Нави у Яв 5 квітня. На Рівнодення 21 березня сили Вогню та Криги дорівнюють одна одній, а 5 квітня вогонь перемагає.

Цього року обряди на Великдень Дажбога, які збереглися у нашій культурній традиції, бажано виконувати, це послабить небезпечні впливи коридору затемнень.

Коридор завершиться сонячним затемненням 8 квітня. Над Месоамерикою воно буде повним. Це астрономічне явище стається над Месоамерикою раз на 375 років.

Цікавим й унікальним явищем цього затемнення стане поява на небі під час затемнення комети 12Р. Ця комета зеленого кольору схожа на дракона – в неї є й хвіст, й роги, як у дракона, й огорнута вона містичним сяйвом, у якому зазвичай драконів малюють. Це обіцяє світу багато несподіваних подій після завершення коридору затемнень.

Весняний коридор затемнень 2024 року найбільше впливатиме на знаки Кардинального Хреста (Овен, Рак, Терези, Козеріг), бо місячне затемнення станеться у Терезах, а сонячне у Овні. Тому представникам знаків Кардинального Хреста доведеться долати найбільше іспитів долі.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Источник материала
Поделиться сюжетом