Вони стали на шляху у Зеленого Дракона: 3 знаки Зодіаку, на які чекає повний крах у 2024
Вони стали на шляху у Зеленого Дракона: 3 знаки Зодіаку, на які чекає повний крах у 2024

Вони стали на шляху у Зеленого Дракона: 3 знаки Зодіаку, на які чекає повний крах у 2024

2024 - мало того що високосний, так ще й кармічний рік. Багато українців це уді відчули.

З наступного тижня ми входимо в коридор затемнень, який також матиме вплив на багатьох із нас. Не варто забувати, що покровителем цього року є Зелений Дракон і він не особливо шанує 3 знаки Зодіаку, для яких приготував випробування.

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Власники водяного знаку Скорпіон виявляться на шляху Дракона у 2024 році. Їм належить розраховувати лише на себе і зберігати самовладання в ситуаціях, які можуть спричинити стреси та конфлікти. В особистому житті очікується нестабільність, а на роботі можливі напружені ситуації та конфлікти.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Знаком зодіаку, схильним до гніву Дракона в 2024 році, стане і вогненний Лев. Від його представників рік вимагатиме боротьби за щастя та благополуччя. Успіх досягатиметься важко. Фінансова стабільність вимагатиме економії та розумного витрачання коштів.

неприємні спогади

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для представників цього вогняного знака 2024 пройде з серією випробувань. Плани будуть руйнуватися, перешкоди виникатимуть на кожному кроці, а стосунки з оточуючими можуть зазнати серйозних натяжок. Весною можливе загострення хронічних захворювань, а також конфлікти і навіть розставання в особистому житті. Сімейні проблеми та труднощі з фінансами будуть актуальні протягом року.

Раніше ми повідомляли про 4 Знаки Зодіаку, які мають шанс стати мільйонерами.

Источник материала
Поделиться сюжетом