Буде непросто: що принесе усім знакам місячне затемнення. Гороскоп
Буде непросто: що принесе усім знакам місячне затемнення. Гороскоп

Буде непросто: що принесе усім знакам місячне затемнення. Гороскоп

Місячне затемнення, що відбудеться 25 березня, відкриє коридор затемнень. Це завжди складний та насичений період, що приносить потрясіння, сильні емоції та трансформаційні зміни.

Коридор затемнень триватиме до 8 квітня, і астрологи кажуть, що космічні енергії зазнають суттєвих змін, впливаючи на емоційний та психічний стан людей. Весняне затемнення відбудеться у знаку Терези – і це лише посилить сумніви та коливання.

Що таке місячне затемнення

Затемнення з давніх давен вважалося особливим явищем. Астрологи пов’язували його з доленосними та несприятливими подіями, намагаючись вичислити дати на роки чи десятиліття вперед, щоб попередити людство.

З наукової точки зору місячні затемнення відбуваються приблизно двічі на рік, коли Сонце, Земля та Місяць вирівнюються так, що Місяць потрапляє в тінь Землі. Є три види місячних затемнень: повне або "криваві місяці", часткове і напівтінь.

Прогноз для всіх знаків

Астрологи наголошують, що Місяць уособлює приховані емоції, тобто те, що є правдою глибоко в душі. Затемнення цих енергій може трохи порушити відчуття стабільності, і зв'язок зі світом буде ускладнений.

Терези – це знак, що асоціюється з гармонією, балансом та спокоєм. Затемнення у Терезах може порушити саме ці аспекти. Буде відчуття, мов земля йде з-під ніг, а все, що здавалося міцним та стабільним, виявиться крихким.

Затемнення 25 березня принесе ситуації, що можуть змінити світосприйняття, і правда вийде на перший план. Це може статися під час неприємної сварки з коханою людиною або під час стресової ситуації на роботі.

Астрологи кажуть, що це затемнення може бути важким через брак взаєморозуміння. Настане ідеальна нагода навчитися важкому, але необхідному способу встановлення меж. Астрологи зазначають, що затемнення дасть можливість припинити стосунки, які не приносять користі, а лише виснажують фізично та емоційно.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що принесе ретроградний Меркурій та затемнення Сонця всім знакам зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом