Експосадовця Сил логістики ЗСУ помістили під варту
Експосадовця Сил логістики ЗСУ помістили під варту

Експосадовця Сил логістики ЗСУ помістили під варту


Колишньому високопосадовцю ЗСУ, якого ДБР викрило на незаконному збагачені, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення тилу Командування Сил логістики ЗСУ було поміщено під варту. Про це пресслужба Державного бюро розслідувань в понеділок, 25 березня.
 
Сторона обвинувачення просила суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 60 млн гривень, але суддя ухвалила рішення, що це буде тримання під вартою з можливістю внесення застави у 6 мільйонів гривень.
 
Нагадаємо, 21 березня слідчі ДБР викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики ЗСУ.
 
Чиновник у 2022-2023 роках набув активів на суму майже 58 млн гривень. Зокрема у нього було знайдено автомобіль Toyota, квартиру в Києві площею 2022 квадратних метри, 53 земельні ділянки на території України. Також з’ясувалось, що йому належить єдиний майновий комплекс Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Як повідомлялося, Національне агентство з питань запобігання корупції за пів року виявило у військових комісарів необґрунтовані активи на понад 255 млн гривень.



Теги по теме
Коррупция чиновники
Источник материала
Поделиться сюжетом