Маленька дівчинка, яка перемогла рак, звернулася до Кейт Міддлтон
Маленька дівчинка, яка перемогла рак, звернулася до Кейт Міддлтон

Маленька дівчинка, яка перемогла рак, звернулася до Кейт Міддлтон

Свого часу Кейт Міддлтон підтримувала дівчинку, яка боролася за своє життя

Юна подруга Кейт Міддлтон — Міла Снеддон – зворушливо звернулася до принцеси Уельської після того, як вона розповіла про онкологію та початок лікування хіміотерапією. Справа в тому, що дитина також мала важку хворобу, у чотирирічному віці їй діагностували гострий лімфобластний лейкоз, але дівчинка поборола недугу і зараз повністю здорова.

Протягом лікування Кейт підтримувала дівчинку, а тепер вони помінялися ролями і дитина вирішила підбадьорити Міддлтон. Мама Міли – Лінда Снеддон – на прохання Міли розмістила в X звернення до королівської родини.

Мама Міли звернулася до королівської родини

Згодом мама з донькою відповідали на запитання журналістів. "Ми висловлюємо нашу любов, підтримку і найкращі побажання Вільяму, Джорджу, Шарлотті і Луї, а також бажаємо Кетрін мирного і швидкого одужання", — висловилася Лінда.

Міла в інтервʼю британському виданню розповіла: "Вона буде хороброю, тому що я була хороброю, і вона буде боротися з цим, як і я".

Мати Міли підкреслила, що ситуація з Кейт Міддлтон є яскравим прикладом того, що рак не зважає на статус чи життєвий шлях людини, він спеціально не обирає та нікого не жаліє.

"Для раку немає різниці, він може вразити будь-кого і будь-коли. Ми бажаємо їй мирного і швидкого одужання. Заява Кейт з'явилася на дворічну річницю ремісії Міли. Міла звернулася до мене і сказала, що хоче відправити Кейт листівку. Кейт проявила до Міли стільки співчуття, турботи і підтримки як під час, так і після лікування, тому було дуже емоційно бачити, що вона зараз стикається зі своїми власними проблемами зі здоров'ям", – прокоментувала Лінда.

Відомо, що під час лікування раку Міла та принцеса спілкувалися телефоном, а взимку 2021 року дівчинка взяла участь у концерті різдвяних колядок, який Кейт організувала у Вестмінстерському абатстві.

Раніше "Телеграф" писав, що лікарі висловлюють різні припущеннящодо онкології, діагностованої у Кейт Міддлтон. Американський лікар Марк Сігел розповів, що спілкувався з багатьма лікарями-онкологами про можливе походження діагнозу раку у принцеси на основі відомої інформації.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом