Хітова гра Cyberpunk 2077 стане безкоштовною, але лише тимчасово
Хітова гра Cyberpunk 2077 стане безкоштовною, але лише тимчасово

Хітова гра Cyberpunk 2077 стане безкоштовною, але лише тимчасово

Студія CD Projekt RED оголосила, що відкриє безкоштовний доступ до рольового бойовика Cyberpunk 2077. Акція триватиме з 28 березня (18:00 за Києвом) до 1 квітня (10:00 за Києвом).

Для цього навіть не знадобиться жодних підписок. Усе, що потрібно - це консоль PlayStation 5 або Xbox Series S|X. Гравці зможуть досліджувати світ "Кіберпанку" протягом п'яти годин, після чого для продовження доведеться купувати повну версію.

"Безкоштовні вихідні" поширюється тільки на консолі: у CD Projekt RED кажуть, що аналогічного тріалу немає на ПК з технічних причин.

Ймовірно, у такий спосіб поляки хочуть підвищити інтерес до свого проєкту, реліз якого 2020 року обернувся для них репутаційною катастрофою. Геймплей супроводжувався незліченними багами, глітчами і вильотами, а на консолях минулого покоління, PS4 і Xbox One, з огляду на свою технологічність, гра і зовсім була неіграбельною.

Зараз, згідно з відгуками геймерів, з урахуванням усіх випущених оновлень, Cyberpunk 2077 працює дуже добре. У грудні 2023 року для гри вийшов останній великий патч, у якому додали повноцінне метро, також було покращено графік, а бої з босами доопрацювали, зробивши їх набагато сильнішими.

Наразі студія працює над сиквелом Cyberpunk 2077 - працюючи над новим кіберпанковим екшеном, розробники прагнуть провести франшизу через еволюцію, аналогічну The Witcher.

Однак геймерам доведеться набратися терпіння, оскільки до виходу умовного Cyberpunk 2 ще далеко. Наразі всі сили CDPR спрямовані на нового "Відьмака", який вийде приблизно 2026 року. Проєкт стане першою грою з нової трилогії The Witcher і закладе фундамент для сиквелів. Дві інші частини мають вийти протягом шести років після дебютної.

Источник материала
Поделиться сюжетом