Київ скували ранкові затори: де ускладнено рух авто. Карта
Київ скували ранкові затори: де ускладнено рух авто. Карта

Київ скували ранкові затори: де ускладнено рух авто. Карта

У Києві у вівторок, 26 березня, рух транспорту на дорогах столиці скували численні затори. Проблеми із рухом авто є на правому та лівому берегах міста.

Про це свідчать дані Google Maps. Водіям краще заздалегідь планувати свій час та маршрут.

Майже суцільний затор утворився на ділянці від Троєщинського базару та до станції метро "Дорогожичі" (перетин вулиць Ольжича та Олени Теліги), проблеми є на ділянці від проспекту Соборності в бік правого берега столиці (від Соцміста) і до з’їзду з моста Патона, тягнуться авто на вулиці Петра Радзиня (від проспекту Петра Григоренка) і до з’їзду з Дарницького мосту.

Затор є на Берестейському проспекті (від метро "Житомирська" до станції "Берестейська" та на ділянці дороги від КПІ і до Галицької площі), на проспектах Леся Курбаса, Любомира Гузара (До Індустріального шляхопроводу) та вулиці Васильківській. Є тягучка на ділянці від проспекту Академіка Глушкова (від Одеської площі) і до ВДНГ, а також від парку Максима Рильського і до станції метро "Голосіївська". Є проблеми для руху авто на окремих ділянках Великої Окружної дороги.

Як завжди, важко рухаються машини на вулиці Набережно-Рибальській (від озера Вербне та до з’їзду з Гаванському шляхопроводі), є традиційна тягучка на проспекті Валерія Лобановського (від Совських ставків і до Олександрівської слобідки). Тягнеться транспорт на вулиці Вадима Гетьмана (ділянка від станції метро "Шулявська" і до Караваєвих Дач – в обидва боки), а також частково ускладнено рух на проспекті Повітряних сил України (у бік проспекту Берестейського) та вулиці Великій Васильківській.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Деснянському районі Києва затримали водія, який влаштував потрійну ДТП із потерпілими. Як виявилось, порушник сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом