Хто бомбив Кримський міст і як Прилєпін лишився без геніталій: сенсаційні заяви Малюка
Хто бомбив Кримський міст і як Прилєпін лишився без геніталій: сенсаційні заяви Малюка

Хто бомбив Кримський міст і як Прилєпін лишився без геніталій: сенсаційні заяви Малюка

Голова СБУ Василь Малюк у новому інтерв’ю зробив сенсаційні заяви.

Росія палає як “бензоколонка”, “морські дрони” продовжують полювання в Криму, СБУ виявляє агентів у рясі, а одного з поплічників ФСБ допомагав ловити особисто головком ЗСУ Сирський.

Всі подробиці розповіли журналісти в ексклюзиві TSN.ua.

Атаки в “серці Росії” 

А тепер про все по черзі. Війна потроху переходить на територію РФ, крім того, що проти режиму путіна повстали свідомі росіяни і з танками зайшли на територію росії й досі продовжують свій, так званий, “похід”. Втім, усе частіше дрони добираються углиб росії. Як каже голова СБУ Василь Малюк: РФ горить як “бензоколонка”. Мова йде про підриви на нафтопереробних заводах. З останнього - 15 атак на 13 заводів. Малюк розповів у деталях, чим корисні ці удари і чого ж чекати далі в рамках телемарафону “Єдині новини”.

Успішні атаки на путінський міст

Малюк розповів і подробиці успішних атак СБУ на Кримський міст. Каже, 8 жовтня 2022 року вибухівку замаскували під рулони плівки. Цим планом захоплювався увесь світ, а топові керівники західних спецслужб знімали капелюхи перед СБУ. А от рашисти можливості українських спецпризначенців дуже недооцінили й досі всіляко намагаються приховати наслідки цього удару. 

СБУ на фронті

Служба безпеки України від початку повномасштабної війни взялася за унікальні спецоперації, крім цього, працівники СБУ постійно перебувають на фронті і виконують бойові завдання спільно з Силами оборони. 

Виявлення агентів ФСБ

Але нікуди не зникають і такі собі “буденні” завдання: вилов зрадників та агентів ФСБ. Ними кишить уся Україна. Малюк зазначив, що серед нардепів - зрадників вистачає, й серед простого народу. За цей час спецпризначенці вже накрили загалом 47 агентурних мереж й позбавилися від “кротів” всередині служби. 

Колаборанти в рясі

Вистачає і тих, хто працює проти України, прикриваючи рясою фсбешні мундири. Завдяки СБУ вже 23 агенти в рясах отримали судові вироки. Список їхніх злочинів – від держзради до розпалювання міжрелігійної ворожнечі. Загалом оголошено 37 підозр та відкрито понад 80 кримінальних проваджень. Але не менш цікаві деталі керівник СБУ розповів і щодо ліквідації зрадників, які повтікали на Росію, от наприклад такі як Кива, який зненацька був застрелений. 

Що сталося з Татарським? 

Не менш цікаві деталі випливли й щодо загибелі Владлена Татарського – 40-річного уродженця Макїівки, кримінального в’язня-втікача, бойовика «ЛДНР» та пропагандиста з «пулу» засновника ПВК «Вагнер», який загинув 2 квітня під час «творчого вечора» у Петербурзі. 

Прилєпін залишився без…?

Але куди цікавіша історія про Захара Прилєпіна. Його справжнє ім'я - Євгеній. У 1994 році у віці 19 років він відслужив у російській армії, а потім навчався в інституті МВС. У 1996 році Прилєпін відправився воювати за проросійські сили в Першій чеченській війні. З 2003 року Прилєпін почав публікувати свої романи і оповідання, які здебільшого про війни в Чечні і на Донбасі. Поступово він став одним із найвідоміших сучасних письменників Росії. У грудні 2015 року став радником “голови ДНР" Олександра Захарченка. З 2016 по 2018 рік воював в армії "ДНР" у званні майора. У 2019 році в інтерв'ю Прилєпін дуже вихвалявся масовими вбивствами в Україні, які вчинив його підрозділ. Дохвалився так, що “мужскоє дастоїнство” десь загубилося.

Нагадаємо, голова Служби безпеки України Василь Малюк у інтерв’ю "Фактам ICTV" також розповів про псевдовибори в Росії та чи може Україна знищити Кримський міст.  

Повне відеоінтерв'ю з головою СБУ Василем Малюком дивіться за посиланням: "Першого разу Кримський міст підірвала "теплична плівка"! Голова СБУ Василь Малюк. Інтерв'ю".

Читайте також провідні новини дня:

Источник материала
Поделиться сюжетом