”Машинна частина”, як у Термінатора: Шварценеггеру встановили кардіостимулятор
”Машинна частина”, як у Термінатора: Шварценеггеру встановили кардіостимулятор

”Машинна частина”, як у Термінатора: Шварценеггеру встановили кардіостимулятор

Американському актору та культуристу Арнольду Шварценеггеру зробили операцію. Зірці Термінатора встановили кардіостимулятор після трьох операцій на серці.

Арнольд Шварценеггер переніс операцію на серці

76-річний актор розповів, що тепер у нього є “машинна частина”, як і в його персонажа в Термінаторі. Операція відбулася 18 березня.

– Минулого понеділка мені зробили операцію, щоб стати трохи більше машиною: мені поставили кардіостимулятор. Повинен вам сказати, що те, що я кажу вам це, йде врозріз із моїм вихованням в Австрії, де ніхто ніколи не говорив про медичні проблеми, – зазначив Арнольд.

Додає, на його батьківщині все, що стосувалося охорони здоров’я, тримали при собі, але він отримав багато повідомлень і листів від людей, які народилися з двостулковим аортальним клапаном, як і він сам. Вони говорили йому, що розповідь про його операції із заміни клапана надала їм сміливості та надії впоратися з проблемами.

Зараз дивляться

– Перш за все, я хочу, щоб ви знали, що у мене все чудово, – запевнив шанувальників Шварценеггер.

Першу операцію на серці Арнольд переніс у 1997 році. Йому замінили аортальний серцевий клапан – причиною стала вроджена вада серця, діагностована ще 1977 року.

Ще дві операції йому зробили у 2018-му і 2020 роках, помінявши аортальний клапан на новий.

Зараз Шварценеггеру доведеться зробити перерву в спорті, щоб відновитися.

Источник материала
Поделиться сюжетом