Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи
Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи

Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи


 Скарлетт Йоганссон, яка у 2021 році попрощалася з франшизою Marvel фільмом «Чорна вдова», схоже, знайшла собі новий тривалий спосіб заробітку. Мова йде про «Світ Юрського періоду 4» (робоча назва) студії Universal Pictures. Видання Deadline повідомляє, що перемовин вже на завершальній стадії і якщо вони завершаться успішно, то актриса з’явиться одразу в трьох частинах.

 Продюсери хотіли бачити у режисерському кріслі Девіда Літча («Швидкісний поїзд»), але у них виникли творчі розбіжності. Тому його замінив Ґарет Едвардс, постановник «Бунтаря Одни. Зоряні Війни: Історія» і «Творця». Сценарій пише Девід Кепп, автор тексту до «Парку Юрського періоду» Стівена Спілберґа. Зйомки планують провести цього року, щоб встигнути випустити блокбастер 2 липня 2025-го.

 P.S. Минулого року глядачі могли побачити Скарлетт Йоганссон в «Астороїд-сіті» Веса Андерсона. Також актриса зіграла в режисерському дебюті Крістін Скотт-Томас – драмі «Північна зірка» (фільм був представлений на Міжнародному кінофестивалі у Торонто, де був розгромлений критиками – 28% на сайті Rottentomatoes.com). У липня 2024-го Apple випустить безіменну романтичну комедію з Скарлетт Йоганссон і Ченнінґом Татумом (раніше проєкт називався «Проєкт Артеміда»), а у вересні вийде мультфільм «Трансформери один», де актриса озвучила одного з ключових персонажів.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Источник материала
Поделиться сюжетом