Toyota підтвердила появу недорогого позашляховика без ДВЗ. Фото
Toyota підтвердила появу недорогого позашляховика без ДВЗ. Фото

Toyota підтвердила появу недорогого позашляховика без ДВЗ. Фото

Для недорогого позашляховика Toyota Hilux підготували електричну модифікацію без ДВЗ, яка за мірками сегмента має також виявитися доступною. Компанія вже підтвердила появу такої моделі, невдовзі вона вирушить на дороги.

Деталі повідомляє Carscoops. Незабаром японський виробник відправить першу партію електромобілів Toyota Hilux BEV на дороги Паттайї у Таїланді для випробувань. Там машини працюватимуть у таксі. Тести вирішили провести в рамках підготовки автомобіля до серійного виробництва, яке очікується у 2025 році. Такий пікап може з'явитись і на європейському ринку.

Від Hilux з ДВЗ електропікап відрізняється зовні. Попереду, крім фар, дизайн абсолютно новий. Тут інший бампер та форма повітрозабірників. На місці великої решітки встановлена декоративна панель в колір кузова і хромовані елементи.

Також на кузові є великий зарядний лючок. Він встановлений перед дверима з лівого боку. На даний момент немає жодної інформації про характеристики та запас ходу.

Ціна також невідома. Однак електричний пікап Toyota Hilux BEV не буде дорогою модною машиною – таких зараз дедалі більше у сегменті нових позашляховиків.

Раніше OBOZ.UA показував новий недорогий електрокар Mercedes, який виїхав на дороги.

Источник материала
Поделиться сюжетом