13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вінтаж повертається: тренди манікюру з 90-х, які ми побачимо всюди в 2024 році
Вінтаж повертається: тренди манікюру з 90-х, які ми побачимо всюди в 2024 році

Вінтаж повертається: тренди манікюру з 90-х, які ми побачимо всюди в 2024 році

У новому сезоні в моду повернуться вінтажні тренди, які були популярними в 90-ті, але згодом втратили любов і визнання. Деякі з них відомі як вічна класика, а інші довгі роки здавалися надто строкатими.

Манікюрні тенденції, які можна буде побачити всьюди, перерахували редактори модного порталу Who What Wear. Одні дизайни доволі мінімалістичні, а з рештою можна створити яскраві акценти.

Глітер

Дизайн з глітером містить у собі блискучі частинки, які додають сяйва будь-якому образу. Глітер може бути різної форми, розміру та кольору, що дає неосяжний простір фантазії. Його наносять на весь ніготь або використовують для створення смужок, візерунків, френчу тощо.

Малюнки

Манікюр з малюнками допоможе продемонструвати креативність, що було популярним у 90-ті. Це можуть бути прості лінії, геометричні фігури, квіти, тварини, персонажі або будь-яке інше зображення, яке вам подобається.

Френч

Французький манікюр ніколи не виходить з моди. Він характеризується білим кінчиком нігтя та бежевою або рожевою основою. Останнім часом простий дизайн звикли видозмінювати, додаючи нових відтінків, прикрас та акцентів, але понад 30 років тому в моді був саме класичний варіант.

Квадрат

Квадратна форма нігтів – це елегантний вибір, з яким будь-який дизайн виглядатиме охайно. Квадратні нігті можуть бути як короткими, так і довгими, а ще їх часто рекомендують володаркам широкої нігтьової пластини.

Металік

Манікюр з металевим ефектом свого часу вважався найбільш гламурним. Блискуче та дзеркальне покриття можна створити за допомогою спеціальних лаків, фольги, втирання або наліпок.

Тайдай

Тренд тайдай – це яскравий дизайн, який нагадує відому в минулому техніку фарбування тканини. Для його створення використовуються різні кольори лаків, які наносяться на ніготь хаотичним чином, щоб створити плавний перехід.

Напівмісяць

Манікюр "напівмісяць" характеризується лункою біля основи нігтя, яка може бути заповнена різними кольорами або залишитися порожньою. Багато років цю техніку ігнорували, але в 2024-му вона знову стане модною.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 10 ідей "найсмачнішого" манікюру цієї весни та літа. Вони особливо сподобаються шанувальницям насичених кольорів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом