Ексдружина Віктора Павліка після скандального розлучення розповіла про нові стосунки
Ексдружина Віктора Павліка після скандального розлучення розповіла про нові стосунки

Ексдружина Віктора Павліка після скандального розлучення розповіла про нові стосунки

Колишня дружина співака Віктора Павліка Лариса (Лора) Созаєва вперше після скандального розлучення заговорила про нові стосунки. Ексдружина артиста зізналася в соцмережах, що в непростий період життя їй не було з ким розділити горе, і вона всерйоз замислювалася про те, щоб піти до монастиря.

- Був час, коли я розмірковувала стати монахинею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену:), спокою, де тебе розуміють і підтримують, – поділилася Лора у Facebook.

Пізніше Созаєва все ж таки змінила своє рішення і спробувала знову побудувати особисте життя, зареєструвавшись на сайті знайомств. У соцмережах вона познайомилася з чоловіком, з яким знову відчула спокій та кохання.

- Я зрозуміла, що і будучи монахинею спокою не знайду, бо там багато жінок. І от я реєструюсь на сайті знайомств! І миттєво все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любовʼю. Стіна, зі всіх боків. І я заспокоїлася!

Лора Созаєва та Віктор Павлік були разом понад 20 років. Сім'я розпалася у 2016-му році. Син експодружжя 21-річний Павло помер від раку у серпні 2020-го, після чого вони зі скандалом ділили квартиру. В результаті, колишні закохані поділили житло навпіл, а кредит, який музикант виплачував роками, був закритий. У Репяхової також залишився документ, де зазначено, що після поділу майна Созаєва не має претензій до колишнього чоловіка.

Источник материала
Поделиться сюжетом