Менеджер команди Берінчика розповів про тренувальний табір напередодні титульного бою
Менеджер команди Берінчика розповів про тренувальний табір напередодні титульного бою

Менеджер команди Берінчика розповів про тренувальний табір напередодні титульного бою

Джерело - Чемпіон.

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик (18-0, 9 КО) буде відмінно готовий до титульного бою з Емануелем Наваррете (38-1-1, 31 КО).

Про це розповів менеджер Берінчика Євген Іванчук.

"У цьому тренувальному таборі ми додали дуже багато тренувань на воді - довготривалі запливи на великі відстані, вправи у воді, плавання на каяках, сап-бордах. Додали вправи з топором, що дають змогу тренувати різні групи м'язів".

  • Голуб - про бій Берінчик - Наваррете: 18 травня відбудеться бій всього нашого життя

"Цього разу ми готуємося 4 місяці до бою, а не звичні 2. Ґрунтовна ЗФП дає про себе знати - фізична форма чудова, без травм. Впевнений, що перед боєм форма буде відмінна, найкраща за всі поєдинки! Настрій Дениса перед боєм за титул Чемпіона світу такий самий, як і перед кулачним поєдинком з Лобовим. Тобто - рішучий", - розповів Іванчук.

Нагадаємо, бій відбудеться 18 травня на Pechanga Arena в американському Сан-Дієго. На кону стоятиме пояс чемпіона світу в легкій вазі за версією WBO.

Мексиканський боксер побореться за пояс у четвертій ваговій категорії.  У своєму останньому протистоянні він не зміг визначити сильнішого з Робсоном Консейсао.

Денис у серпні минулого року переміг Ентоні Їгіта (27-4-1, 10 КО). Українець вдало провів чемпіонські раунди та здобув перемогу одностайним рішенням суддів - 117:111, 115:113, 116:112.

  • Чемпіонські бої Усика, Гвоздика, Берінчика й Ломаченка: чого очікувати Україні у 2024 році
Источник материала
Поделиться сюжетом