Потрібно бути сміливим або божевільним: Г’ю Ґрант розповів про думки стати політиком
Потрібно бути сміливим або божевільним: Г’ю Ґрант розповів про думки стати політиком

Потрібно бути сміливим або божевільним: Г’ю Ґрант розповів про думки стати політиком

Голлівудський актор Г’ю Грант думав над тим, щоб піти в політику. Артист зазначає, що налаштований скептично стосовно своєї політичної діяльності.

Г’ю Грант розповів, чи думав він стати політиком

На тлі знімання у політичному серіалі Режим від HBO, актор в інтерв’ю відповів, чи хотів він стати чиновником, щоб зробити цей світ кращим своїми ідеями. Г’ю зізнався, що під час зйомок багато дізнався про політику і цей процес.

– Це приходило мені в голову. Але зблизька я бачу, що домогтися чогось практично неможливо, і доводиться брати з собою стільки людей. Мати моєї дружини – політик. Вона обіймала високу посаду у шведському парламенті, і щоразу, коли мова заходить про це, вона просто каже: Не треба. Ви повинні все згладжувати, це все торг, – почав свою думку актор.

Г’ю додав, що 2019 року він провів кампанію, щоб закликати людей голосувати проти повернення Бориса Джонсона до влади.

Зараз дивляться

– У кількох маргінальних округах я агітував за того, хто був найближчим суперником кандидата від консерваторів. Насправді, у мене все вийшло дуже погано. Ми програли в усіх виборчих округах, – зізнався Грант.

Артист також наголосив на образах, які йому надсилали противники, і він досі не знає, чи були це справжні люди, чи боти в соцмережах. Зрештою актор заявив, що потрібно бути сміливим або божевільним, щоб займатися політикою в сучасному світі.

І якщо одні артисти думають над зміною професії, то інші скаржаться не труднощі зі своєю роботою. Приміром, Шакіра поскаржилася на Піке через затримки у створенні нового альбому. Зірка зазначила, що саме через чоловіка так довго готувала збірку до виходу.

Источник материала
Поделиться сюжетом