13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стрижка піксі-боб для різних типів волосся, обличчя, ідеальна для жінок за 50
Стрижка піксі-боб для різних типів волосся, обличчя, ідеальна для жінок за 50

Стрижка піксі-боб для різних типів волосся, обличчя, ідеальна для жінок за 50

Універсальна стрижка яка підходить жінкам різного віку, з різним типом обличчя та різним волоссям

Як виглядає піксі-боб

Стрижка "Піксі-боб" є комбінацією двох популярних жіночих стрижок - піксі та боб, поєднує в собі найкращі характеристики обох стилів. Стрижка пропонує коротке або підстрижене волосся на потилиці та боках, як у піксі та  трохи довше волосся спереду та на верхівці голови, як у боба.Цей стиль дуже універсальний і може бути адаптований для різних типів волосся та форм обличчя. Піксі-боб підходить для тих, хто хоче створити сучасний та стильний образ, що не потребує складного догляду.

Особливість стрижки піксі-боб в її універсальності

  • Особливістю стрижки піксі-боб є її адаптивність. ЇЇ можна легко стилізована у різний спосіб на будь-яке волосся - пряме, хвилясте, кучеряве, для різного віку.
  • Стрижку легко доглядати. Цей стиль зазвичай вимагає мінімум зусиль для укладання та підтримання форми.
  • З цією стрижкою можна багато експериментувати -з  кольором, використовувати різні продукти стайлінгу для зміни свого образу тощо.
  • Ця стрижка має чудовий вигляд як на дівчатках, так і на жінках старше 50, 60 та 70 років. Підходить для різного віку,  професій, може додавати елегантності до стилю, або навіть грайливий елемент до образу

Варіанти піксі-боб

Піксі-боб на коротке волосся

Цей варіант підійде для сміливих та авантюрних дівчат, які віддають перевагу коротким і зручним стрижкам. Волосся щільно обрамляє обличчя, надаючи образу рішучості та активності. Такий варіант також не вимагає особливого укладання, що робить його привабливим для зайнятих жінок.

На середнє волосся

Піксі-боб на середнє волосся — чудовий вибір для тих, хто бажає зберегти свою довжину волосся, але при цьому хоче додати особливості.

Піксі-боб подовженний

Подовжений варіант стрижки із подовженими пасмами спереду — ідеальний вибір для тих, для кого класичний боб здається надто нудним, а класичний піксі - надто сміливим.

Піксі-боб з довгим чубчиком набік

Ефектний чубчик у дусі ретро надає особливу родзинку класичному піксі-бобу. Цей варіант підходить для жінок та дівчат, які вважають своє обличчя несиметричним.

Піксі-боб короткий ззаду

 Цей варіант піксі-бобу орієнтований на абсолютну мінімізацію довжини волосся ззаду, що створює чіткий та акуратний вигляд, що додасть образу рішучості та сміливості.

Піксі-боб на кучерявому волоссі

У власниць кучерявого волосся піксі-боб підкреслює природну текстуру кучерів, створюючи неформальний і стильний образ. Коротке волосся на маківці надає додатковий об'єм, а кучері навколо обличчя додають м'якості та романтичності.

Піксі-боб для тонкого волосся

Стрижка піксі-боб надасть тонкому волоссю візуального об'єму завдяки градуюванню. Текстура допомагає створювати візуальне враження густого волосся.

Піксі-боб для жінок за 50

Ця стрижка - одна з найпопулярніших стрижок для жінок за 50. Вона  візуально “підтягує” обличчя,  проста у догляді, має гарний вигляд на сивому волоссі

Піксі-боб для власниць круглого, повного обличчя

Шляхом збільшення об'єму у верхній частині та коротких скронь стрижка візуально подовжує кругле обличчя. Для повного обличчя піксі-боб з подовженими боковими пасмами може створити більш витончений образ. Об'єм на маківці забезпечує баланс і підкреслює риси обличчя.

Источник материала
Поделиться сюжетом