Renault готує прем'єру доступного кросовера замість Duster. Фото
Renault готує прем'єру доступного кросовера замість Duster. Фото

Renault готує прем'єру доступного кросовера замість Duster. Фото

Компактний кросовер Renault Captur 2024 готують до офіційної прем'єри, хоча раніше дизайн машини повністю розсекретили в мережі. Цей автомобіль для багатьох покупців виявиться вдалою покупкою замість Duster, що схожий за розмірами.

Renault Captur зазнав рестайлінгу в стилі бюджетної моделі Sandero і став сучаснішим на вигляд. Французький автовиробник повідомив про світову прем'єру моделі, яка відбудеться 4 квітня.

Раніше в мережі показали патентні зображення Renault Captur 2024, на яких в деталях зображено дизайн оновленої машини. Спереду змінилося все: з'явилися сучасні вузькі фари, решітка з незвичайним малюнком, зовсім інший бампер. У схожому стилі виконані й старші кросовери Renault.

Очікується, що мотори Renault Captur 2024 представлятиме 1-літровий бензиновий агрегат потужністю 100 к.с. Також у лінійці з'являться два гібридні варіанти на 130 і 145 сил.

В цілому після модернізації Captur нагадує новий Renault Kardian, який є переосмисленням бюджетного кросовера Renault Sandero з більш сучасним і стильним дизайном.

OBOZ.UA вже показував новий стильний кросовер Citroen бюджетного сегменту.

Источник материала
Поделиться сюжетом