Сили ППО вночі збили 26 із 28 дронів, якими Росія атакувала Україну
Сили ППО вночі збили 26 із 28 дронів, якими Росія атакувала Україну

Сили ППО вночі збили 26 із 28 дронів, якими Росія атакувала Україну

Сили протиповітряної оборони в ніч на 28 березня знищили в українському небі 26 із 28 дронів-камікадзе типу Shahed-136. Ворог атакував ними в кілька хвиль із північно-східного та південного напрямків.

Також окупанти завдали кількох ракетних ударів. Про результати збиття цілей розповіли в Повітряних силах ЗСУ.

Відомо, що лише над Одещиною вночі захисники неба збили 15 ворожих дронів. Безпілотники рухалися через житлові будинки, аби обійти ППО. Низка ударних БПЛА поцілила по приватному сектору Запоріжжя

"Очевидно, що ворог атакував об’єкти енергосистеми, намагався пошкодити й промислові об’єкти… РФ підступно спрямовувала БПЛА через житлову забудову, внаслідок чого у Запоріжжі бачимо пожежу та руйнування через падіння уламків у приватному секторі. На Одещині ворог намагався поцілити по об’єкту енергосистеми, але захисники збили обидва дрони, які заходили з моря", – розповіла деталі атаки керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Як повідомляв OBOZ.UA, вночі 27 березня сили ППО збили 10 із 13 ударних дронів, якими окупанти атакували Україну. Зокрема, "Шахеди" приземлили в межах Харківської, Сумської та Київської областей.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны