"Що з очима?!" Положинський, який налякав фанатів своїм виглядом, розповів про перенесені операції
"Що з очима?!" Положинський, який налякав фанатів своїм виглядом, розповів про перенесені операції

"Що з очима?!" Положинський, який налякав фанатів своїм виглядом, розповів про перенесені операції

Екслідер українського гурту "Тартак", а з початком повномасштабної війни ще й воїн ЗСУ Олександр Положинський, який налякав підписників фото з лікарні, розповів про дві перенесені операції. Хірургічне втручання зірці знадобилося для корекції зору.

Воїн також зізнався, що його змусили трохи змінити вид діяльності та перевели на радіоефір. Цим рішенням артист не надто задоволений, про що розповів у Facebook.

Днями Олександр Положинський показав фото з катетером. Підписників насторожили очі зірки, а точніше – його різні зіниці.

"Що з очима?" – посипалися на музиканта коментарі. Пояснення він оприлюднив через два дні.

"На даний момент це моє останнє фото в окулярах для покращення зору. І я дуже сподіваюся, що такі окуляри мені більше ніколи не будуть потрібними. Цього тижня я зробив дві операції. Операції пройшли чудово, виявилися й близько не такими страшними, якими здавалися до того. Тепер маю витримати доволі тривалий післяопераційний період стриманості та обережності", – йдеться в дописі.

Операція збіглася з іншими змінами в житті Положинського. Він анонсував початок роботи з "Армія ФМ".

"З понеділка 1-го квітня стартує моя програма на "Армія ФМ". Це не був мій власний вибір, але в армії, на жаль, за тебе часто вирішують інші люди. Але раз наказали, максимально намагатимусь зробити її цікавою та змістовною", – розповів воїн.

На запитання про операцію в коментарях він поділився, що хірургічне втручання супроводжувалося місцевим наркозом і тривало приблизно 10 хвилин. Професор застеріг, що в зірки "не найкращий вік для цього", проте все пройшло вдало.

Раніше OBOZ.UA писав, що Сашко Положинський попередив підписників про шахрая з його фотографією, який виманює в довірливих українців гроші.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом