19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відчуйте тепло кохання: Олег Хожай презентує новий сингл "Доторкнусь"
Відчуйте тепло кохання: Олег Хожай презентує новий сингл "Доторкнусь"

Відчуйте тепло кохання: Олег Хожай презентує новий сингл "Доторкнусь"

З радістю представляємо новий сингл від талановитого українського автора та виконавця Олега Хожая під назвою "Доторкнусь". Ця пісня - глибоке і щире зізнання в любові, виражене через прекрасні слова та мелодію, що безперечно торкнеться кожного серця.

В "Доторкнусь" Олег Хожай ділиться історією про незрівнянну кохану, подяку за яку він несе через все життя, віддаючи шану їхнім спільним моментам, сповненим щастя і любові. Ці слова відображають глибокі почуття вдячності та обожнювання, роблячи пісню надзвичайно особистою та зворушливою.

Кожен куплет та приспів випромінює тепло та ніжність, запрошуючи слухача зануритися в історію любові, яка витримала випробування часом. "Доторкнусь" - це не просто пісня, це сповідь душі, яка прагне близькості та взаємності.

"У цій пісні я хотів передати всю свою любов та вдячність коханій дружині, яка завжди поруч зі мною. Кожне слово у ній - це частинка мого серця. Сподіваюся, ця композиція знайде відгук у душах слухачів і нагадає в цей непростий час про важливість тих, хто нас оточує", - ділиться Олег Хожай.

Запрошуємо вас послухати "Доторкнусь" від Олега Хожая і доторкнутися до світу справжніх почуттів і емоцій, які надихнули виконавця на створення цієї пісні. Нехай кожен акорд і слово знайде відгук у ваших серцях, а музика Олега Хожая наповнить ваші душі радістю і світлом. 

Сингл "Доторкнусь" вже доступний на всіх популярних музичних платформах, ви можете прослухати "Доторкнусь" та інші твори на офіційному каналі Олега Хожая на YouTube.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны