20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Купити за гроші не вийде: Tesla пустила в продаж молот у стилі Cybertruck
Купити за гроші не вийде: Tesla пустила в продаж молот у стилі Cybertruck

Купити за гроші не вийде: Tesla пустила в продаж молот у стилі Cybertruck

Компанія Tesla почала продажі величезного молота, який отримав дизайн від новенького пікапа Cybertruck. Інструмент отримав назву CyberHammer, і це черговий дивний девайс від компанії.

Tesla пустила в продаж молот у стилі Cybertruck

Примітно, що старт продажу припав на День сміху 1 квітня. При цьому, компанія серйозно поставилася до свого продукту – ще в лютому Telsa подала документи для реалізації продажу інструменту.

Зараз дивляться

Однак, просто купити молот не вийде – його можна придбати лише за реферальною системою. Майбутній власник повинен залучити достатню кількість людей до купівлі електрокарів Tesla.

Причому реальні гроші не витрачаються для придбання – за нього потрібно віддати 35 тис. реферальних кредитів. CyberHammer випущений обмеженим накладом всього 800 штук.

На ньому також є напис “Franz”, відсилання до головного дизайнера Tesla Франца фон Гольцхаузена, який вдарив кувалдою по Cybertruck під час його презентації в листопаді 2019 року.

До речі, молотки вже потрапили до рук перших власників – аксесуари були виставлені на продаж на eBay за ціною в $5-8 тис.

Примітно, але автомобіль Tesla став найпопулярнішим у світі 2023 року. Model Y випередила Toyota Corolla, яка була лідером серед нових авто останні 20 років.

Теги по теме
Tesla
Источник материала
Поделиться сюжетом