19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не збираюся нікого обманювати: Сергій Середа зізнався, чому не вступив до лав ЗСУ
Не збираюся нікого обманювати: Сергій Середа зізнався, чому не вступив до лав ЗСУ

Не збираюся нікого обманювати: Сергій Середа зізнався, чому не вступив до лав ЗСУ

Ведучий та комік Сергій Середа висловився щодо мобілізації та зізнався, чому не вступив до лав Збройних сил України.

Чи готовий Сергій Середа мобілізуватися

Після початку повномасштабного вторгнення комік планував піти на фронт добровольцем. Однак після скандалу з дружиною, співачкою MamaRika, а також через власний страх, передумав мобілізуватися.

– Чи ми зараз тут сидимо і не боїмося? Та ми 100% боїмося. І це в першу чергу. В мене є цей страх. Я не збираюсь нікого тут обманювати. Буду я там корисний чи не буду – це вже десяте запитання. Чи маю я право туди йти, чи не маю? Чи кращий я за когось, хто там? Звісно ні. Що я можу робити? Допоки я тут, я маю максимально допомагати своїй країні. Я маю максимально допомагати тим, хто перебуває там, – наголосив Середа.

За словами Сергія, він не збирається говорити про “свою більшу користь всередині країни”, адже визнає, що це несправедливо по відношенню до тих, чиї рідні зараз перебувають на передовій.

Зараз дивляться

– Людина, в якої знаходиться чоловік, брат чи син там, їй до п*зд* ці твої фрази. Вона відчуває несправедливість в першу чергу. Я вважаю, що ті, хто там, це справжній цвіт нації. Це справжні герої. І це ті люди, якими ми маємо всі пишатися. Вони на відміну від нас змогли і вони пішли, – сказав Середа.

Фото: скриншот з YouTube-каналу Розмова

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом