20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З Білгородської області РФ евакуювали понад 6000 дітей
З Білгородської області РФ евакуювали понад 6000 дітей

З Білгородської області РФ евакуювали понад 6000 дітей

Губернатор області намагається запевнити батьків, що діти в таборах переживають найяскравіші враження, а “відпочинок дітей” організовано “на дуже гарному рівні”.

З Білгородської області РФ, у якій щодня лунають вибухи, продовжують евакуювати дітей. Про це губернатор області В’ячеслав Гладков, який всіляко намагається запевнити стурбованих батьків, що дітям, яких вивезли до інших регіонів, “усе подобається”.

Гладков написав в офіційному ТГ-каналі, що вже понад 6 тисяч дітей перебувають у майже 30 регіонах Російської Федерації, зокрема в останні вихідні школярів вивозили в Самару, Саранськ, Нижній Новгород, Тамбов, Ямало-Ненецький автономний округ, Ханти-Мансійський автономний округ і Ставропольський край прийняли наших дітей.

Губернатор Білгородщини повідомив, що вчора отримав 19 звернень від стурбованих батьків, і запевнив, що після кожного звернення телефонує особисто губернаторам відповідних територіальних утворень. Наприклад, розмовляв з губернаторо Астраханської області.

Гладков намагається запевнити батьків, що діти в таборах переживають найяскравіші враження, а “відпочинок дітей” організовано “на дуже гарному рівні”.

Нагадаємо, авіація РФ нещодавно вкотре вдарила бомбами ФАБ-250 по території Білгородської області.

Раніше повідомлялося, що в місті Будівельник Білгородської області впав розгінний блок російської ракети, поранено жінку. 



Теги по теме
Дети эвакуация
Источник материала
Поделиться сюжетом