2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ivan NAVI показав кадри зі свого таємного весілля
Ivan NAVI показав кадри зі свого таємного весілля

Ivan NAVI показав кадри зі свого таємного весілля

Співак Ivan NAVI вперше показав знімки таємного весілля з коханою Романією та розповів історію їхнього знайомства. В інтерв'ю для ЖВЛ виконавець зізнався, що вперше зустрів майбутню дружину 7 років тому під час виступу на новорічному святкуванні. Обранка співака працює стоматологом у сімейній клініці у Дрогобичі. Її батьком є ​​колишній заступник Міністра охорони здоров'я Роман Ілик.

– Дивлюся, дуже гарна дівчина. Тим більше ще бачу, що в компанії моїх знайомих. Гріх не написати,
- Згадав артист.

Дружина Ivan NAVI згадала, що тоді продовжити спілкування з артистом її вмовила молодша сестра.

– Я пам'ятаю, як лежала в ліжку вранці після Нового року. Біля мене лежала моя молодша сестра і я говорю: "О, дивись, мені той учорашній співак написав". Тоді відпиши, відпиши. Я така: "Ну, я не знаю".

Пара зустрічалася три роки, після чого зіграла тихе та не помпезне весілля. На фото, які опинилися у розпорядженні "ЖВЛ", закохані зняті під час свята. Для весілля обраниця співака вибрала білу корсетну сукню з об'ємними рукавами, а артист віддав перевагу чорному фраку. Через чотири роки у коханих народився син, якого пара назвала Дарієм.

Ivan Navi родом зі Львова, але зараз живе та будує кар'єру у Києві. Найвідомішими його піснями є "Тимчасовий релакс", "Це Вона", "Холодна ніч", "Коли Нема Тебе".

Фото: youtube.com/Завтрак з 1+1

Фото: youtube.com/Завтрак з 1+1

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны