У Києві поліція розшукує дев'ятирічних брата і сестру
У Києві поліція розшукує дев'ятирічних брата і сестру

У Києві поліція розшукує дев'ятирічних брата і сестру

Столичні правоохоронці розшукують дев'ятирічних брата і сестру, які пішли з дому і вже впродовж доби не виходять на зв'язок.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

«До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її діти 2015 року народження Дарія та Валерій Луценко не повернулися додому, а також не відповідають на телефонні дзвінки. Жінка зазначила, що схожа ситуація трапляється не вперше», - ідеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою «зниклий безвісти», і поліцейські розпочали пошук брата і сестри.

Як зазначили в поліції, діти можуть перебувати поблизу залізниці, автовокзалів або кататися в міському транспорті.

Дівчинка була одягнута в рожеву куртку, блакитні джинси, сіру футболку, а також мала при собі маленький червоний рюкзак. Хлопчик одягнений в сіру куртку, чорні штани та сині кросівки.

У Києві поліція розшукує дев'ятирічних брата і сестру - Фото 1

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про дітей, негайно повідомити на спецлінію 102 або за номерами чергової частини Дніпровського управління поліції: (044) 292-68-18, +38 (063) 445-80-67, +38 (098) 516-90-35.

Як повідомляв Укрінформ, у березні в Миколаєві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави 50-річному чоловіку, підозрюваному у викраденні восьмирічної дівчинки.

Теги по теме
Киев Дети
Источник материала
loader
loader