19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пушич оцінив гру Степаненка після повернення на поле
Пушич оцінив гру Степаненка після повернення на поле

Пушич оцінив гру Степаненка після повернення на поле

Джерело - Чемпіон.

Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич відповів на запитання журналістів на пресконференції після матчу 1/2 фіналу Кубку України проти одеського Чорноморця (4:1). Зокрема, боснійський фахівець оцінив гру Тараса Степаненка, який зіграв удруге поспіль після тривалої відсутності через травму.

— Передусім вітаю з перемогою. Ви вперше в карʼєрі вивели команду у фінал Кубку країни. Які емоції? 

— Хороші емоції. Тому що, по-перше, щойно команді сказав, що дуже гарна гра, важлива перемога. Ми грали із сильним опонентом. Тому ми вийшли у фінал і я щасливий, що ми досягли такої цілі. 

— Протягом місяця ви будете грати ще два рази проти Чорноморця. Чи можете сказати, що ця гра була піковою, ніж дві наступні?

— Дуже складно сказати, бо кожна гра — це своя історія. Кожен матч не буде таким, як попередній. Це дуже специфічний момент. Як я вже сказав, ми граємо з суперником тричі в такий короткий проміжок часу і все потрібно робити крок за кроком. Готуватися від матчу до матчу. 

— Степаненко повертається, вже другу гру він виходить на поле. Як оціните його?

— На 10. Дуже щасливий, що він повертається. Він був травмований упродовж зимової паузи, він дуже важливий гравець для нас. Я щасливий, що він повертається в команду. 

— В останніх матчах Траоре виходить із заміни. Які у нього шанси знову опинитися у стартовому складі?

— Я вже казав про те, що є декілька гравців, які повертаються після травми. Він поступово набирає свою форму, кондиції. У нас немає контрольних матчів, на жаль, щоб давати ігрову практику таким гравцям. Але з часом, сподіваюся, він отримає більше практики та повернеться, як основний гравець.

Теги по теме
Шахтер
Источник материала
Поделиться сюжетом