19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Раміна Есхакзай отримала особливу відзнаку від "Азову"
Раміна Есхакзай отримала особливу відзнаку від "Азову"

Раміна Есхакзай отримала особливу відзнаку від "Азову"

Блогерка приголомшила колекцією своїх відзнак.

Українська інтерв'юерка Раміна Есхакзай розповіла про особливу нагороду, яку отримала від "Азову".

Так, знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото з власної колекції відзнак, які отримала від українських бійців за свою активну волонтерську та журналістську діяльність. Зокрема, Раміна регулярно влаштовує збори для ЗСУ та публікує репортажі й інтерв'ю з таких гарячих точок, як Куп'янськ, Авдіївка та інших місць Донецького напрямку. 

Журналістка розповіла, що має відзнаку від Національної гвардії України "Азов", підписану командиром підрозділу Денисом Прокопенком, за "підсилення боєздатності підрозділу, згуртованості на шляху до виборювання незалежності України та відданість Батьківщині і нації".  

Раміна також показала подяку від команди "Асоціації родин захисників "Азовсталі".

"Ваш внесок у спільну боротьбу за звільнення Героїв стає яскравим променем у темряві, за який "Асоціація родин захисників "Азовсталі" висловлює ширу вдячність", - йдеться на фото. 

Також Раміна продемонструвала і почесні медалі від 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" та 108 окремого гірсько-штурмового батальйону. Усі відзнаки та нагороди журналістка присвятила своїм підписникам, подякувавши за багаторічну підтримку та активність в зборах для українських захисників. 

Источник материала
Поделиться сюжетом