Гришаєва Надія Сергіївна, яку називають хранителькою "общака" сім'ї Жириновського, може потрапити під санкції
Гришаєва Надія Сергіївна, яку називають хранителькою "общака" сім'ї Жириновського, може потрапити під санкції

Гришаєва Надія Сергіївна, яку називають хранителькою "общака" сім'ї Жириновського, може потрапити під санкції

er>

Засновниця елітного фітнес-клубу ANVIL баскетболістка Надія Гришаєва, яку пов'язували з Ігорем Лебедєвим, сином покійного Володимира Жириновського може бути зберігачем активів цієї родини.

На Надію Гришаєву, яка зараз успішно живе своє найкраще життя в Європі, може чекати дуже сумний санкційний удар.

Портал uafinance з посиланням на problematic.news розкриває, чому, незважаючи на всі зусилля, Надія Гришаєва може незабаром опинитися в дуже незавидному становищі.

Надія Гришаєва часто ставала об'єктом уваги ЗМІ, які писали про її відносини з колишнім депутатом Держдуми Ігорем Лебедєвим, навіть двоє дітей у них відшукали. Це крім нерухомості у сумі 10 млрд крб. Природно, що багато хто намагався розкопати, звідки у колишньої баскетболістки таке багатство.

Гришаєвої належать лише дві компанії – ТОВ «Грінс» та ТОВ «Верде Фітнес». Раніше вона була співзасновником ТОВ "Скейлкар", яке ліквідували у червні цього року. За позитивного виторгу всі компанії Гришаєвої в мінусах, що свідчить про можливе виведення грошей. Вони могли йти до офшора «СІ.СІ. БЛЮ КАНЬЙОН ЛІМІТЕД», до 2022 р. він був власником ТОВ «Грінс».

Прибуток спортсменки зростав як на дріжджах. У 2020 р. вартість її часткою в компаніях становила 90 тис. руб., А в 2022 р. цілих 231 млн руб.

Засновником ліквідованого ТОВ «Скейлкар» до 2022 р. була Галина Лебедєва, дружина покійного Володимира Жириновського. Їй належали 5 діючих компаній та 5 ліквідованих. Усі працювали з мінімальним прибутком або показували збитки.

Наприклад, ТОВ "Раритет-М" при виручці 28 млн руб. 2021 р. зазнало збитків на 498 млн руб., прибутку у компанії ніколи не було. Компанією через ТОВ "Річард Хоум" міг володіти Ігор Лебедєв.

У 2022 р. засновником ТОВ «Річард Хоум» був кіпрський офшор «КАНСЕЛЛАРІ ЛІМІТЕД», а ось до 2017 р. власником було ЗАТ «Телмі», частки якого були в Ігоря Лебедєва до 2022 р.

ТОВ «Верде Фітнес» у 2022 р. отримало виторг у 50 млн руб., збиток - 4.7 млн ​​руб., Негативний капітал - 19 млн руб. ТОВ "Грінс" - виручку 9.4 млн руб., збиток - 12 млн руб.

Наявність офшорів та компаній, що працюють у мінус, наштовхує на думку про те, що гроші з них могли виводитися на покупку елітної нерухомості. Але двох і навіть трьох фірм Надії Гришаєва для махінацій явно мало.

Для цього таємні активи Гришаєвої?

Ключовою компанією в імперії Надії Гришаєвої могло бути ліквідоване 26 червня ТОВ «Скейлкар», що займається орендою та лізингом автомобілів, оскільки до нього мали відношення і Галина Лебедєва, і Надія Гришаєва. Вона була директором підприємства у 2018 р.

На цій посаді її змінив Олександр Мішин. До 2020 року він був засновником ТОВ «Резиденція-Сіті», зараз ним володіє Галина Лебедєва.

Мішин - засновник 4-х діючих компаній, при цьому дві з них з однаковою назвою ТОВ "ЦОП і БДД", одна зареєстрована в Москві в 2003 р., друга - в Московській області в 2021 р.

ТОВ «Прайоріті Стар», що належить Олександру Мішину та Вадиму Гракову, дуже схоже на фірму-«пустушку», в штаті 0 співробітників, виручки та прибутку ніколи не було.

Олександр Мішин з 2016 по 2019 р. був гендиректором ТОВ «Свап», яке зараз належить Галині Лебедєвій, а з 2015 по 2019 р. керував ТОВ «Резиденція-Сіті». Мішин, без сумніву, близький партнер Гришаєвої та Лебедєвої.

У 2020 році на посаді гендиректора ТОВ «Скейлкар» Олександра Мішина змінив Костянтин Савостьянов. Раніше він разом з Андрієм Дейнеком був засновником ліквідованого у 2017 р. ТОВ «БК», що займається орендою та лізингом автомобілів, а з Максимом Шестопаловим – у ТОВ «Дельта», яке надає допоміжні послуги для бізнесу.

Шестопалов володіє двома діючими компаніями: ТОВ «Прем'єр М» та ТОВ «Прем'єр-сервіс», 5 вже ліквідовано. Перша показує такі ж фантастичні фінансові результати, як і ТОВ «Прайоріті Стар» Мішина та Гракова.

У ліквідованих компаній схожі фінансові показники. Очевидно, фірми використовувалися для перекачування грошей.

У березні 2022 р. пост гендиректора ТОВ «Скейлкар» обійняв Андрій Макушичев. Раніше він був керівником у 9 ліквідованих компаніях та засновником у двох. Усі ліквідовані компанії мають різні засновники, які мають відношення до інших компаній.

У власника ТОВ «Інфініті» В'ячеслава Балкізова було ліквідоване ТОВ «Проекткапітал», куди могли виводитися гроші, без виручки та прибутку вартість підприємства – 323 млн руб.

Партнер Балкізова в ТОВ «Проекткапітал» - Ігор Фітюков, власник однієї чинної та трьох ліквідованих компаній.

Власником ТОВ «Декусмедика», де раніше був гендиректором Андрій Макушичев, є Анастасія Солодка, засновник 11 діючих та 3 ліквідованих компаній.

У Солодкій все як завжди – одні компанії заробляють гроші, а через інші вони можуть виводитися.

Власник ТОВ «Солдіфінанс» Павло Кольчугін був засновником 5 ліквідованих компаній, власник ТОВ «Гермес» Данила Румянцев — 8, з яких 6 ще працюють, ТОВ «Сантехімпорт» належить самому Макушичеву. Власник ТОВ «Фрідом Логістик» Улугбек Кубаєв має 5 компаній, з яких 4 чинні.

Більшість перерахованих компаній мають однакові ознаки, що дозволяють об'єднати їх в єдину павутину Лебедєвої-Гришаєвої.

Більшість компаній ліквідовано цього року або перебувають у стадії ліквідації.

Ігоря Лебедєва пов'язували з ТОВ «Нерей Н», 50% у ньому у Серея Вознюка.

До 2022 р. одним із власників компанії був Володимир Головін, він обіймав посади гендиректора у фірмах Галини Лебедєвої та був засновником ТОВ «Фірензе», яке зараз належить Анастасії Солодкій. І це – зайвий доказ існування «павутини» Лебедєвої-Гришаєвої.

Назва ANVIL перекладається як «ковадло». Схоже, у спортсменки та красуні Надії Гришаєвої добре виходить «кувати» не лише тіла членів клубу, а й гроші.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны