Як прискорити роботу комп'ютера чи ноутбука на 30%: проста інструкція
Як прискорити роботу комп'ютера чи ноутбука на 30%: проста інструкція

Як прискорити роботу комп'ютера чи ноутбука на 30%: проста інструкція

Нам усім важливо знати, як пришвидшити роботу комп'ютера, адже коли ми беремося за роботу, а наша техніка починає сповільнюватися це дуже неприємне явище.

Насправді, пришвидшити роботу комп'ютера можна всього за один крок. Politeka розповість, який саме.

Отже, як пришвидшити роботу комп'ютера

В операційній системі Windows є програмний елемент, який підтримує її операційну безпеку. Цей елемент має назву Virtualization-Based Security. Під час його роботи комп'ютер може сповільнюватися аж на 30%. Найкраще це помітно тоді, коли ви починаєте вмикати програми або ж ігри.

Але це зовсім не проблема, адже таку функцію можна вимкнути і тим самим пришвидшити роботу комп'ютера. Потрібно всього лиш натиснути комбінацію клавіш Windows + R, щоб на екрані висвітилась вкладка “Виконати”. Далі вам слід написати в рядку cmd й тоді натиснути одночасно Ctrl + Shift + Enter, щоб внести зміни у рядку адміністратора. Після того введіть комбінацію bcdedit /set hypervisorlaunchtype off та клацніть на клавішу Enter для підтвердження. Аби переконатися, що все збереглось, перезавантажте ваш комп'ютер.

Важливо: якщо ви часто завантажуєте програми з неперевірених джерел, то краще у цей момент не вимикати функцію VBS. Адже це може нашкодити безпеці вашої операційної системи.

От і все - вам вдалося пришвидшити роботу комп'ютера.

Читайте також:

Що робити, якщо комп'ютер не бачить телефон: основні проблеми та способи вирішення

Чому компьютер сам перезавантажується і як це виправити: головні причини та вирішення проблеми

Як очистити комп'ютерну мишку: буде працювати набагато краще

Источник материала
Поделиться сюжетом