Рубан: ICTV2 розкрив дату детективної премʼєри з В’ячеславом Довженком
Рубан: ICTV2 розкрив дату детективної премʼєри з В’ячеславом Довженком

Рубан: ICTV2 розкрив дату детективної премʼєри з В’ячеславом Довженком

Телеканал ICTV2 представляє першу серіальну прем’єру весняного сезону – детектив Рубан. Проєкт розкаже про роботу кримінального психолога, що ефектно й професійно розкриває справи високої складності за допомогою своєї секретної зброї.

Детективний серіал Рубан – дата виходу та сюжет

Перший епізод можна буде побачити вже 16 квітня. Головну роль у восьмисерійній історії виконав український актор, зірка серіалу Дільничний з ДВРЗ В’ячеслав Довженко. Він поставне перед глядачами в абсолютно новому образі.

Гліб Рубан – успішний бізнес-тренер і психотерапевт, що бачить людей наскрізь та помічає найдрібніші деталі. Його надзвичайна майстерність складається в легендарний метод Рубана. Він затребуваний зокрема у поліції, якій допомагає розплутувати найважчі справи.

Зараз дивляться

Кадр з детективу Рубан

– Кожна серіальна прем’єра на українському телебаченні, кожен новий герой, нова тема – це надзвичайно важлива нині місія створення власне українського контенту і пропозиція нашому глядачу власне українських героїв. Наш детектив Рубан пропонує глядачу героя–психолога, який, користуючись своїми методами, знаходить злочинців, – каже головна продюсерка серіального напряму ICTV та ICTV2 Ірина Храновська.

Кадр з детективу Рубан

Кожен епізод серіалу буде присвячений новій справі та її розслідуванню.

Детективний серіал Рубан – акторський склад

Разом із Вʼячеславом Довженком у серіалі зʼявляться Влад Никитюк, Тетяна Злова, Ольга Голдис та інші.

Кадр з детективу Рубан

Головний герой продовжує галерею видатних детективів про талановитих експертів з психології. Творці серіалу, зізналися, що одразу знали, хто гратиме головну роль у проєкті.

– Нашою метою було зробити захопливий народний серіал, головного героя якого глядач полюбить відразу. Не було жодних вагань, хто зіграє психолога, – ми одразу знали, що це буде Слава Довженко. Але важливі діючі особи – люди з команди Рубана, яскраві особистості зі своїми характерами, особливостями, недоліками, що одразу сподобаються глядачам, – коментує продюсерка Алла Липовецька.

Кадр з детективу Рубан

За словами головної продюсерки Ірини Храновської, перед командою стояло доволі амбітне завдання, адже досі такі історії були представлені тільки на платформах, а не телебаченні. Шоуранери сподіваються, що новий герой у виконанні Вʼячеслава Довженка одразу сподобається глядачу.

Источник материала
Поделиться сюжетом