Цілеспрямовано вдарили вдень: в Запорізькій облраді повідомили деталі російської атаки
Цілеспрямовано вдарили вдень: в Запорізькій облраді повідомили деталі російської атаки

Цілеспрямовано вдарили вдень: в Запорізькій облраді повідомили деталі російської атаки

Про це 24 Каналу розповів депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков, зауваживши, що окупанти обстріляли передмістя Запоріжжя. Два вибухи було чутно в Широківській громаді, яка фактично прилягає до території міста.

Саме тому вибухи було чутно ледь чи не в кожному районі Запоріжжя. Такі удари Росія завдає вже не вперше.

Все сталося посеред дня

Як наголосив Ашурбеков, за попередніми даними, постраждалих внаслідок удару немає. Відомо, що окупанти знову поцілили у цивільну інфраструктуру. Це був приватний сектор.

Росіяни вже не вперше завдають удару серед білого дня. Очевидно, що так вони хочуть, аби було багато постраждалих.

Це вже не вперше, коли передмістя стає об'єктом обстрілів Росії. Це вже стало системою, коли росіяни намагаються бити вранці або серед білого дня. Вони цілеспрямовано вдарили вдень. Так вони хочуть, аби наразити на небезпеку ще більшу кількість людей. Це такий цілеспрямований геноцид проти українців,
– зазначив Ашурбеков.

Ситуація на Запоріжжі: коротко

  • 4 квітня у передмісті Запоріжжя пролунали вибухи. Повітряну тривогу там оголосили о 10:19. Тоді ж Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння.
  • Окупанти неодноразово обстрілюють цивільну інфраструктуру Запоріжжя. Так, в ніч на 29 березня загарбники запустили"Шахеди". Внаслідок атаки 5 будинків у приватному секторі були напівзруйновані, а ще 40 – пошкоджені.
  • Учнів 24 шкіл у Запорізькій області повертають на змішаний формат навчання. У владі акцентують, що будуть дотримувати усіх безпекових умов та обмежень. Але зрозуміло, що перехід на змішаний формат навчання відбудеться лише за бажанням батьків.
Теги по теме
Украина – Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом