Вперше в історії гурту: «Без Обмежень» вирушили в акустичний тур
Вперше в історії гурту: «Без Обмежень» вирушили в акустичний тур

Вперше в історії гурту: «Без Обмежень» вирушили в акустичний тур

1 та 2 квітня «Без Обмежень» зіграли два аншлагові благодійні концерти у Львівській національній опері в межах ексклюзивного акустичного туру, який охоплює всього 5 міст.

У програмі виступу були найкращі хіти: «Без неї ніяк», «Дим», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» – у новому звучанні. Також ексклюзивно для слухачів акустичних концертів гурт зіграв пісні, які вже роками не виконувались наживо – «Най би вже весна» та «До небес». Надзвичайна атмосфера панувала у залі, коли на завершення концерту тисячна зала в унісон заспівала гімн України разом з командою гурту.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (@bezobmezhen)

З початку повномасштабного вторгнення «Без Обмежень» дають виключно благодійні концерти. Лише завдяки аукціонам на двох концертах у Львові гурту вдалось закумулювати 253 000 грн на допомогу Збройним силам України.

Ексклюзивні акустичні концерти «Без Обмежень» також відбудуться у Івано-Франківську (04.04), Києві (11 та 12.04), Одесі (23.04)  та Дніпрі (26 та 27.04).

Оскільки охочих почути акустичну програму виявилось надзвичайно багато, гурт оголосив додаткові концерти у Києві (11 квітня) та Дніпрі (26 квітня). Проте й на них квитків залишилось обмаль. Концерти в Івано-Франківську та у Дніпрі – sold out.

«Куплений вами квиток на концерт гурту «Без Обмежень» – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до перемоги. І саме зараз весь український народ та насамперед Збройні сили України рухають нашу країну до цієї неминучої української перемоги», – коментує Сергій Танчинець.

Фото: пресслужба

Источник материала
loader
loader