88-річного Алена Делона позбавили права розпоряджатися майном
88-річного Алена Делона позбавили права розпоряджатися майном

88-річного Алена Делона позбавили права розпоряджатися майном

На початку 2024 року актора визнали недієздатним. Наразі ж суд призначив спеціального куратора, який керуватиме справами Делона впродовж пʼяти років.

88-річного французького актора Алена Делона позбавили права розпоряджатися власним майном. Про це пише Lefigaro.fr.

Зірку низки культових фільмів, у якого раніше знайшли склад вогнепальної зброї, помістили під посилену опіку. Так вирішив суд французького муніципалітету Монтаржі на початку квітня 2024 року. Таким чином Делон не має права керувати власним майном протягом пʼяти років.

Втім, донька культового актора Анушка виступила проти рішення судді.

"Ми ставимо під сумнів необхідність такого обмежувального та примусового заходу", — сказав Френк Бертон, адвокат спадкоємиці Алена Делона.

На засіданні були присутні й інші діти французького актора.

Ален Делон із сином
Фото: Getty Images

Тепер Делону призначили спеціального куратора, який вестиме справи знаменитості. Втім, персона цього чоловіка чи жінки не розголошується.

Ще наприкінці січня 2024 року суд визнав Алена Делона недієздатним. 88-річний актор важко хворіє та практично не зʼявляється на публіці. У 2022 році повідомлялося про бажання Делона піти із життя за допомогою евтаназії.

Наразі ж актор більшість часу проводить у своєму маєтку і не показується громадськості.

Тим часом діти Алена Делона серйозно конфліктують через хворобу батька. Повідомлялося, що вони сперечалися, як правильно лікувати його та давно не показувала актора лікарю. Саме тому суддя ухвалив рішення виключити дітей зірки з управління його медичним наглядом.

Нагадаємо, на віллі хворого Алена Делона знайшли арсенал зброї та боєприпасів.

Також Фокус писав про підтримку України Аленом Делоном.

Теги по теме
актер
Источник материала
Поделиться сюжетом