Зняли гроші з карт і влаштували шопінг у Барселоні: Дантес став жертвою шахраїв
Зняли гроші з карт і влаштували шопінг у Барселоні: Дантес став жертвою шахраїв

Зняли гроші з карт і влаштували шопінг у Барселоні: Дантес став жертвою шахраїв

У Володимира Дантеса невідомі викрали понад 60 тис грн і пустили їх на покупки в Барселоні. Щоб повернути свої гроші, музиканту довелося звернутися в банк і до суду.

Шахраї викрали гроші у зірки шоубізнесу — українського виконавця Володимира Дантеса. Про це він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами Дантеса, інцидент трапився ще 20 січня. Володимир був на залізничному вокзалі в Києві, коли на мобільний телефон почали приходити повідомлення про списання грошей із банківської картки. Транзакцій було кілька і йшлося про досить великі суми. Спочатку з картки списали трохи більше ніж тисячу доларів, а слідом — уже 60 тис. гривень.

У Володимира Дантеса невідомі викрали понад 60 тис грн і пустили їх на покупки в Барселоні
Фото: Скриншот

"Річ у тім, що хтось із моїх карт у Барселоні (Іспанія) купував щось у магазині. Я був в ах*рі шаленому. Заблокував карти", — пояснив Володимир.

Як вдалося дізнатися пізніше, проблема була в мобільному телефоні. Під час одного з турів Дантес позбувся в Польщі свого смартфона: телефон розбився і користуватися ним далі було неможливо. Музикант придбав новий смартфон, а старий телефон викинув у смітник. Однак, як виявилося, хтось підібрав несправний телефон, відновив його і таким чином отримав доступ до всієї інформації Володимира, що зберігалася в смартфоні. Зокрема, і до банківських даних.

був на залізничному вокзалі в Києві, коли на мобільний телефон почали надходити повідомлення про списання грошей із банківської картки
Фото: Скриншот

Дантес негайно звернувся до банку, який пообіцяв розв'язати проблему. Кілька місяців компетентні співробітники фінустанови проводили своє розслідування, щоб розібратися, хто скористався грошима шоумена. Зрештою після суду Володимир Дантес зміг отримати свої кошти назад.

Нагадаємо, на початку лютого стало відомо, що кібершахраї використовували у своїй афері Могилевську. Співачку не тільки "призначили" головою журі в неіснуючому конкурсі, а ще й рекламували від її імені медичні препарати.

Також медіа повідомляли про те, що колишня дружина Потапа Ірина Горова стала жертвою шахраїв. Зокрема, зловмисники створили в Telegram фейкову сторінку дівчини. Горова була шокована, коли дізналася, що зі сторінки писали її знайомим і збирали кошти нібито на благодійність.

Теги по теме
Деньги Банк
Источник материала
Поделиться сюжетом