Автор хіта "Скоро вже буде Пасха" підкорив мережу новим відео: який вигляд зараз має Матвійко Брус
Автор хіта "Скоро вже буде Пасха" підкорив мережу новим відео: який вигляд зараз має Матвійко Брус

Автор хіта "Скоро вже буде Пасха" підкорив мережу новим відео: який вигляд зараз має Матвійко Брус

Шестирічний автор хіта "Скоро вже буде Пасха" Матвійко Брус, який прославився не лише видатною фразою, а й волонтерською діяльність, знову потішив українців нагадуванням про прийдешнє свято. В мережі з'явилося сімейне відео із щорічним саджанням городу та маленькою зіркою в головній ролі.

Хлопчик прозвітував, що весняна діяльність не змінюється і варто знову задуматися про збагачення запасів м'ясних виробів до Великодня. Відповідний ролик опублікував батько Матвійка Володимир в TikTok.

З минулого хіта про Великдень минув вже рік і хлопчик значно подорослішав. Він став вищим та охоче знімається на камеру. На цьогорічному відео у кадр потрапила вже майже уся родина, а, як зазначив Матвійко, образ бабусі, яка виднілася на фоні, не змінився – та сама червоно-синя курточка.

"Друзі, часник є, цибуля садиться. Бабуся в цій самій курточці. Значить шо? Скоро вже буде Пасха! Так що – заказуйте м'ясо та ковбасу, та сардельки, та курочку. Все-все те, що є домашнє, – заказуйте", – промовив хлопчик.

Рекламну павзу він закінчив невеличким діалогом зі старшими: "Слава Україні" – "Героям Слава".

На момент написання матеріалу відповідне відео назбирало вже 4,6 млн переглядів та понад 3,5 тисячі коментарів, завдяки чому воно знову потрапило до рекомендацій в соцмережі.

"У мене таке враження, що без цього малого вже Пасха не прийде. Це як кока-кола і "свято наближається", "Буде новий хіт?", "Дуже заразна ця пісня і знов буду її постійно наспівувати", "Малий Брус другий раз залітає", "Найголовніше, що бабуся в тій самій курточці" – підтримали хлопчика інтернет-користувачі.

Як раніше батько Матвійка розповідав OBOZ.UA, видатна фраза з'явилася цілком імпровізовано: "В той день ми пішли садити город і я, як зазвичай, знімав відео для свого YouTube-каналу. Камера була ввімкнена, і я кажу Матвію: "Піди, побалакай в камеру, скажи, що скоро Пасха і нехай люди купують м’ясо", тому що в мене бізнес з м’ясної продукції. Малий побіг і зімпровізував отакий віршик. Потім, коли я монтував відео, знайшов цей шматочок і вирішив опублікувати його в TikTok".

У наступному відео із "садівничої кампанії" Матвійко шанобливо походжаючи по городу ствердив, що збирається жити у селі та бути фермером. "...фермером. Це дуже легко. Посадить город", – розповів він.

На питання батьків про можливу артистичну кар'єру дитина одразу заперечила: "Та хто такий артист? Скоріше б оця війна закінчилася. А то одне, і ніякого розуму. Бідні люди тільки стають. Але ми переможемо. Перемога за нами. Слава Україні".

Окрім легендарного "Скоро вже буде Пасха", раніше мережу підкорило застереження "утеплюватися" від Матвійка. Події відео відбували на тому ж городі, але, як розповів тато хлопчика, вони тоді якраз сіяли часник, про який дитина розповіла у новому передвеликодньому "випуску". Зокрема, хлопчик не проти створити новий хіт та запланувати нову колаборацію із Мюслі UA, які поклали мелодію на його видатні слова.

Як повідомляв OBOZ.UA, нині тато Матвія з допомогою свого YouTube-каналу, який має вже понад 230 тисяч підписників, збирає гроші для ЗСУ. У жовтні 2023 року таким чином вдалося відправити українським бійцям на фронт 4 автівки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом