На Одещині жінка дізналась про вагітність під час пологів
На Одещині жінка дізналась про вагітність під час пологів

На Одещині жінка дізналась про вагітність під час пологів

Медиків жінка викликала опівночі проти 4 квітня. Через 10 хвилин лікарі вже прибули на місце.

Жінка на Одещині не знала, що вагітна

Через 10 хвилин бригада № 86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова була на місці, а ще за три хвилини прийняла у пацієнтки пологи. Як з'ясувалося, біль у животі був симптомом пологової діяльності. На світ з'явилася дівчинка, стан якої був оцінений у 6 балів по шкалі Апгар,
– розповіли у швидкій.

Там пояснили, що малюк закричав тільки після тактильної стимуляції, яку виконав фельдшер. Далі немовля та матір передали бригаді №81 на чолі з лікарем Кременцовим. Породіллю з новонародженою дівчинкою доправили до пологового відділення Чорноморської міської лікарні.

У швидкій висловили сподівання, що таке неочікуване батьківство стане щасливим та радісним для родини. Донечці та матері побажали здоров'я.

Що кажуть лікарі про такі випадки

  • Коментуючи випадок з породіллею на Дніпропетровщині, лікар акушер-гінеколог Олег Дуков сайту ТСН.ua розповідав, що жінки мають відповідально ставитись до свого здоров'я. Адже повноцінні менструальні виділення при виношуванні дитини неможливі.
  • Проте лікар пояснив – деякі жінки можуть не контролювати свій цикл або мати гормональні порушення. Тоді вони можуть не знати та не контролювати, коли була овуляція. Відповідно – вагітність стає новиною.
  • Окрім того, Олег Дуков пояснив, що жінка може не помітити вагітності, якщо приймає препарати, які впливають на менструальний цикл. Окрім того, важче помітити вагітність жінкам з надмірною вагою. Рухів немовляти жінка може не чути через певне розташування плаценти.
  • До речі, з так званою непоміченою вагітністю стикаються щороку сотні жінок у всьому світі. Зокрема, Клара Доллан з Великої Британії розповідала ВВС, що вона вранці збиралась на нову роботу, та повернулась додому раніше через сильний біль. У той же день вона народила здорову дівчинку.
Теги по теме
Одесская область
Источник материала
Поделиться сюжетом