Бюджетний переносний планшет? Apple розробляє новий пристрій для дому
Бюджетний переносний планшет? Apple розробляє новий пристрій для дому

Бюджетний переносний планшет? Apple розробляє новий пристрій для дому

Компанія Apple розробляє абсолютно новий девайс для своїх шанувальників. Це буде пристрій для розумного будинку, який отримає бюджетний дисплей – аналог iPad.

Apple розробляє новий пристрій: що відомо

Про це заявив інсайдер і аналітик Марк Гурман з Bloomberg. За його словами, компанія вирішила зайнятися гаджетами для розумного будинку, розширюючи лінійку продукції. Примітно, що пристрій можуть зробити переносним, і при цьому не дуже дорогим.

– Це буде легкий інтелектуальний дисплей – щось на зразок бюджетного iPad. Гаджет можна буде переміщати будинком і підключати до найближчих розеток, – зазначив Гурман.

Інсайдер додав, що зараз пристрій проходить серію тестів на етапі прототипу – не виключено, що ідею зовсім можуть закинути або відкласти на невизначений термін.

Зараз дивляться

За словами аналітика, Apple зараз зосереджена на стратегії з розвитку гаджетів для розумного будинку, але реалізувати ідеї поки що дуже важко.

Про телефони компанія також не забуває – розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4, який може з’явитися в продажу в 2025 році. Головна особливість – величезна частина компонентів від iPhone 14. Це стосується корпусу, дисплея, і навіть акумулятора. При цьому, пристрій буде набагато дешевшим за базові версії, і може скласти конкуренцію iPhone 16, який буде вже у продажу.

Теги по теме
Apple
Источник материала
Поделиться сюжетом