"У нього це вийде": Суркіс запропонував Мілевському роботу в Динамо – яка посада цікава Артему
"У нього це вийде": Суркіс запропонував Мілевському роботу в Динамо – яка посада цікава Артему

"У нього це вийде": Суркіс запропонував Мілевському роботу в Динамо – яка посада цікава Артему

Після цього ексфутболіст пройшов курс реабілітації й наразі повернувся до нормального життя.Витрати на лікування Артема Мілевського повністю взяв на себе президент Динамо Ігор Суркіс.

Мілевський планує стати скаутом

Згодом колишній гравець збірної України Артем Федецький розповів, що власник "біло-синіх" готовий взяти екскапітана Динамо працювати у структурі клубу. Цю інформацію підтвердив Сергій Третьяк, який є близьким другом 39-річного Артема Мілевського.

Він заявив, що пропозиція працевлаштування стала дуже важливою під час лікування для колишнього нападника збірної України та розповів, ким себе бачить Мілевський у київському Динамо:

Яна Суркіс передала слова свого батька, що той хоче бачити Артема на роботі в Динамо після лікування, для Мілевського це був дуже важливий момент. Поки що без конкретики. Але можу сказати точно – Артем працюватиме в Динамо, це питання часу. Він хоче працювати скаутом по нападниках. Артем буде шукати нових Мілевських і розвивати їх, роблячи найкращими бомбардирами Динамо й УПЛ. Я впевнений, що у нього це вийде.

Зазначимо, що після лікування Артем Мілевський почав вести бізнес із продажу брендованих іменних шапок, активно займається спортом, проводить стріми на платформі Twitch та регулярно відвідує дітей в "Охматдиті".

Артем Мілевський в Динамо Київ

  • Випускник академії "біло-синіх"
  • Дебютував за основну команду 12 квітня 2003 року в матчі проти Олександрії
  • Протягом кар'єри провів за Динамо 274 матчі, в яких забив 86 голів та віддав 54 асисти
  • Здобув з киянами 11 титулів
  • Двічі був визнаний гравцем року в УПЛ, а в сезоні 2009/2010 став найкращим бомбардиром турніру
  • Залишив клуб 6 вересня 2013 року.
Теги по теме
футбол Динамо
Источник материала
Поделиться сюжетом