13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вони голодували: Могилевська у сльозах розповіла про минуле названих доньок
Вони голодували: Могилевська у сльозах розповіла про минуле названих доньок

Вони голодували: Могилевська у сльозах розповіла про минуле названих доньок

Українська співачка Наталія Могилевська розплакалася, розповідаючи про минуле своїх названих доньок Софії та Мішель.

Що довелося пережити донькам Могилевської

Могилевська зізналась, що її старшій доньці було неабияк тяжко, адже їй довелося стати мамою для молодшої сестрички, якій було всього 1,5 роки.

– Саме ці дві дівчинки, яких я полюбила, були дані мені долею. Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини: вона рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала, а їй було всього півтора року, – поділилась Наталія.

За словами артистки, зараз вони з коханим роблять все можливе, щоб повернути старшій донечці дитинство.

Зараз дивляться

– Моя мета – спробувати повернути 10-річній дівчинці її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, а ти спробуй насолодитися своїм дитинством! Інколи я навіть качаю її на руках і кажу, що ти така ж мала, як Сонька, тільки ніжки довгі виросли! Але ж ти така саме маленька! І вона страшенно плаче! Тому що для неї відчуття, що “я можу бути дитиною”, воно настільки незвичне, вона була дуже напружена! – розповіла Могилевська зі сльозами на очах.

Наталія додала, що за два роки їм з коханим вдалося подарувати дівчаткам відчуття безпеки та любові.

– Через два роки я можу сказати, що це люблячі, розслаблені діти, яким я кажу, що я хочу, щоб ви були щасливими, але якщо ви навіть не захочете чогось робити, не будете найкращими, знайте, я вас буду любити завжди! Просто за те, що ви є! – наголосила співачка.

Раніше Могилевська розповідала про виховання названих доньок. За словами артистки, вона не підіймає руку і не кричить на дітей, адже це може їх травмувати.

Источник материала
Поделиться сюжетом