Lida Lee проходить лікування від алкогольної залежності - у мережу злили відео з лікарні
Lida Lee проходить лікування від алкогольної залежності - у мережу злили відео з лікарні

Lida Lee проходить лікування від алкогольної залежності - у мережу злили відео з лікарні

Співачка Lida Lee страждає від алкогольної залежності. Про це у соцмережах повідомив український блогер Богдан Беспалов. Люди з близького оточення зірки розповіли йому, що зараз Lida Lee перебуває на лікуванні у реабілітаційному центрі. В підтвердження своїх слів вони надали відео, яке артистка записала в лікарні для чату друзів.

- Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, у реабілітаційному центрі боротьби з алкогольними залежностями. Ось цей кружечко (відео – Авт.), яке нам злили, - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою, і там Ліда скинула кружальце і розповідала про те, як зараз іде її лікування, - розповів блогер.

Сама Lida Lee публічно не розповідала про проблеми з алкоголем, але вже встигла відреагувати на відео, що злилося в мережу. У сторис Instagram співачка підтвердила, що це правда і пообіцяла, що в майбутньому, коли їй стане краще, зможе про це говорити. Виконавиця також додала, що їй боляче від того, що її зрадили найближчі друзі, які поширили інформацію про лікування.

- У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж у спину… Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюсь! Це лише останній епізод "провалля", - написала Lida Lee.

Чутки про те, що в артистки проблеми з алкоголем поширилися у соцмережах ще наприкінці січня 2024 року. Тоді одна із глядачок після концерту зняла її у нетверезому стані за барною стійкою.

Справжнє ім'я Lida Lee Лідія Скорубська. Вона 11 років займалася народними танцями в ансамблі "Веселад", брала участь у проектах "Голос Країні" та "X-Фактор", після чого почала співпрацювати з MONATIK, співала у нього на бек-вокалі. У 2021 році артисти припинили співпрацю і вона розпочала сольну кар'єру. У 2021 році брала участь у "Танцях із зірками". Відомі її треки: "Пам'ятки", "Зрозумій", "ритмоLOVE", "Monster", "Прокидайся".

Фото: instagram.com/lidalee_official

Теги по теме
Лечение
Источник материала
Поделиться сюжетом