19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Так звані експерти цього не помічали": промоутер Ф'юрі назвав головну слабкість Усіка
"Так звані експерти цього не помічали": промоутер Ф'юрі назвав головну слабкість Усіка

"Так звані експерти цього не помічали": промоутер Ф'юрі назвав головну слабкість Усіка

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) використовуватиме удари по корпусу, щоб перемогти Олександра Усика (21-0, 14 КО). У свою чергу, українець напевно спробує скористатися наслідками розтину суперника, яке той отримав в одному зі спарингів.

Таку думку в інтерв'ю Sky Sports висловив промоутер британського чемпіона Френк Уоррен. За його словами, як тільки Ф'юрі відчує, що Усик почне зазнавати труднощів з ударами Тайсона в тіло, він одразу ж накинеться на суперника у спробах його зламати.

"Як тільки Тайсон відчує надлом, він почне користуватися цим. Ахіллесова п'ята Усика – це його корпус. Я здивований, що так звані експерти цього ніколи не помічали. Даніель Дюбуа показав, що йому майже вдалося побити Усика. Тож на нас напевно чекає захоплюючий поєдинок. Звичайно, Усик намагатиметься скористатися розсіченням. Я б так і робив. Але Тайсон має план А, план В і план С", – сказала Воррен.

До цього Тайсон пообіцяв легко побити Усика, а також згадав про війну в Україні. У свою чергу Олександр розповів, що робитиме, якщо британець відмовиться виходити на ринг 18 травня.

Раніше в команді Ф'юрі виявили двох "кротів", а також стало відомо, що на вечорі боксу в Саудівській Аравії відбудеться повернення колишнього російського чемпіона. Також британські букмекери змінили котирування на поєдинок і перестали вважати свого співвітчизника фаворитом.

У свою чергу колишній чемпіон світу Карл Фроч у другій середній вазі поставив під сумнів проведення бою Усик – Ф'юрі. Стало відомо, до якої пораду Володимир Кличко дав Олександру. Також чемпіон СРСР Юрій Арбачаков висловив упевненість, що українцю потрібно буде ризикувати у поєдинку.

Як повідомляв OBOZ.UA, промоутер Олександр Красюк розповів про проблему з проведенням поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі 18 травня. Сам український боксер назвав головний сильний бік суперника.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом