Ф’юрі тоді виглядав жахливо: Арум назвав умову, за якої Усик може перемогти
Ф’юрі тоді виглядав жахливо: Арум назвав умову, за якої Усик може перемогти

Ф’юрі тоді виглядав жахливо: Арум назвав умову, за якої Усик може перемогти

Промоутер та голова компанії Top Rank Боб Арум поділився думками про майбутній бій за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Боб Арум про бій Усик – Ф’юрі

На його думку, це буде великий поєдинок, безумовно історичний бій. Про це пише , посилаючись на слова 92-річного Арума.

— Я завжди вважав, що Ф’юрі був великим фаворитом через свої габарити, а його боксерські здібності будуть не під силу Усику, – сказав Арум.

Зараз дивляться

За його словами, він дуже стурбований тим, як британський боксер виглядав у своєму останньому поєдинку проти Франсіса Нганну у Ріяді у жовтні 2023 року.

— Я був там. Я просто подумав, що він виглядав жахливо. У мене є два пояснення цьому — або він не тренувався, або він просто старіє. Про це ми дізнаємося 18 травня. Якщо Тайсон буде на висоті. Якщо ми побачимо Ф’юрі, який був в останніх двох боях з Вайлдером і Вайтом, то Усик або будь-який інший супертяж не зможе здолати, – вважає Арум.

Він також назвав Олександра Усика чудовим спортсменом, але “можливо, він уже не той, що раніше”. Він поставив риторичне запитання, що українець можливо вразливий до ударів по корпусу, пригадавши .

Коли відбудеться бій Усик – Ф’юрі

на 18 травня 2024 року через травму британського боксера під час спарингу.

Спершу поєдинок мав відбутися в грудні, але британець не встигав підготуватися до бою через виснажливий бій у жовтні проти Франсіса Нганну.

Станом на зараз відомо, що в андекарді бою Усик – Ф’юрі заплановано дев’ять поєдинків, зокрема два чемпіонських. Також

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
Поделиться сюжетом