Війна все змінила: Onuka поділилася власним шляхом прийняття реальності
Війна все змінила: Onuka поділилася власним шляхом прийняття реальності

Війна все змінила: Onuka поділилася власним шляхом прийняття реальності

Фронтвумен гурту Onuka Наталія Жижченко у відвертому дописі поділилася власними переживаннями з приводу синдрому відкладеного життя. Артистка зазначила, що вирішила прийняти цю реальність та радіти кожному дню попри все.

Onuka про вплив війни на психіку

Ната Жижченко зізналася, що ця зима була для неї “абсолютним емоційним падінням”. З приходом весни вона почала збирати себе докупи.

– Ми дуже втомилися жити в пресингу постійної загрози. Ми ніби призвичаїлися до цього стану, але призвичаїтися до постійної небезпеки неможливо, бо збереження життя свого і дітей в нас закладено на рівні інстинктів, – зазначила артистка.

Вона додала, що попри все залишатися в Україні було її свідомим вибором, так само як народити тут дитину під час війни та продовжувати виховання вже двох малюків.

Зараз дивляться

Наталія зауважила, що її гнітять новини та невідомість майбутнього, проте вона вірить у свою країну.

Onuka про прийняття реальності

Музикантка вирішила припинити відкладати життя на потім, а прийняти виклики сучасних реалій. Тому вона вирішила не приховувати від шанувальників особистих щасливих моментів, зокрема у творчості, щоби підтримати їх у мороку війни.

– Мені здається, я маю показувати те, як ми живемо, і наскільки це можливо, продовжуємо радіти життю, бо багатьох людей це тримає, додає наснаги і дає надію. Війна все змінила, бо уже не буде як раніше. Це важко приймати нашій психіці, навіть якщо колись попереду в теорії буде краще. Та я збираюсь докупи і продовжую тут бути. Я шукаю і знаходжу на це ресурс, – акцентувала Жижченко.

Солістка гурту Onuka готує до запуску новий проєкт та планує восени тур Україною, Європою, США та Канадою. При цьому вона тепер завжди додає вислів, “якщо доживемо”. Ната Жижченко наголосила, що у цій фразі вже немає нічого смішного, бентежного чи романтичного, а є величезна втома.

Источник материала
Поделиться сюжетом